Čime se bavimo?

Click & Speak – Škola stranih jezika biće tvoj glavni oslonac, podrška i pomoć u efikasnom učenju stranog jezika. Jer imamo cilj koji je isti kao tvoj – ne želimo samo da pokušavamo i da se trudimo, želimo da uspemo! Želimo da osetiš ponos koliko dobro razumeš i pričaš strani jezik.

To je jedino moguće uz profesore koji nisu tu da predaju, već da uče. Koje ne mrzi da odgovaraju na 1000 glupih i pametnih pitanja i kojima si ti centar sveta. Bar dok si na časovima…

Da su stručni i diplomirani filolozi, to se podrazumeva. To ćeš naći u svakoj školi. Ali da stvarno vole to što rade i da će i posle kursa, ako treba, biti tu za tebe, za pomoć i savet – to već nije tako česta pojava. Zato, naš tim predavača lako preskače sve prepreke i bez problema te uči novim znanjima.

Click & Speak – Škola stranih jezika – U ponudi imamo:

-Opšte kurseve engleskog i nemačkog jezika

-individualne časove engleskog i nemačkog

-kurseve jezika za firme.

Radimo po najvišim svetskim standardima. To nikako ne znači da svetski standardi nisu zabavni i da će ti na časovima biti naporno i dosadno. Jezik se uči sa razumevanjem, zato te nećemo bombardovati nebitnim stvarima, već ćemo se fokusirati na najvažnije već od prvog časa.

Kurs nemačkog jezika:

Bilo da nemački jezik učiš iz ljubavi ili ti je poznavanje nemačkog potrebno za profesionalnu karijeru, škola Click and Speak pruža ti mogućnost da dostigneš željeni cilj bez obzira da li si na početku ili već poseduješ izvesno predznanje. Kurs nemačkog jezika će ti pomoći da prevaziđeš sve prepreke koje se javljaju u razumevanju ovog jezika.

Sigurno želiš za sebe najbolje u životu i znaš da bez znanja nemačkog jezika uspeh nije siguran. Zato je kurs nemačkog jezikau Beogradu odlična prilika da vrlo brzo apliciraš za posao u brojnim stranim firmama u Srbiji, ali i domaćim koje traže znanje nemačkog.

Na kraju svakog kursa radi se besplatna provera znanja i dobijaš sertifikat za odgovarajući jezik i nivo.

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremnjene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Online nastava

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Opšti kurs engleskog /
Opšti kurs nemačkog /
individualni časovi engleskog /
individualni časovi nemačkog /
kursevi jezika za firme /