Čime se bavimo?

Hellas – škola stranih jezika Vam nudi bogat I raznovrsan program za ucenje stranih jezika,kroz koji cete uz nas strucni tim profesora,postici zeljene rezultate.

Naš tim čine mladi profesori, puni energije i želje da svoje znanje prenesu onima kojima je to potrebno, kako za poslovnu tako i za svakodnevnu komunikaciju.

Naš koncept rada se zasniva na tome da učenje jezika bude novo i interesantno iskustvo, koje osim što će doneti neophodno znanje stranog jezika, predstavlja i izvesnu relaksaciju od svakodnevnih obaveza i briga.

Profesori su uvek tu da vam pomognu da na što lakši i zabavniji način naučite željeni jezik I steknete sigurnost u komunikaciji. Nas centar za strane jezike I prevodjenje,predstavlja svojim polaznicima mogucnost da nauce nesto vise o kulturi,tradiciji I obicajima stranih zemalja,za ciji jezik su se opredelili.U skolu stranih jezika Hellas ste uvek dobrodošli,tokom cele godine, to je mesto gde ucenje predstavlja pravo zadovoljstvo.

Hellas – škola stranih jezika – Kursevi:

Škola stranih jezika vam nudi kurseve iz sledećih govornih područija:

-Kursevi grčkog jezika
-Kursevi engleskog jezika
-Kursevi francuskog jezika
-Kursevi italijanskog jezika
-Kursevi španskog jezika
-Kursevi ruskog jezika
-Kursevi nemačkog jezika

Naš uspeh je da ostvarimo dugoročno poverenje i da sklopimo prijateljstva koja će trajati i kada ostvarite zeljene rezultate.

Ovom metodologijom postizemo,da naši polaznici budu sigurni u svoje znanje I uvek spremni da ga upotrebe u svakodnevnoj komunikaciji. Specificnost i savremeni metod naseg rada ogleda se kako u nastavi sa decom,tako i sa odraslima.

Budite i Vi, jedan od nasih polaznika i dozivite nezaboravno iskustvo ucenja stranog jezika u prijatnoj atmosferi.

U školu stranih jezika Hellas ste uvek dobrodošli,tokom cele godine, to je mesto gde ucenje predstavlja pravo zadovoljstvo.

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremnjene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Grčki jezik /
Engleski jezik /
Francuski jezik /
Španski jezik /
Italijanski jezik /
Ruski jezik /
Nemački jezik /