Čime se bavimo?

BISC – Škola stranih jezika primereni su vašem nivou i znanju. Sve vrste kurseva možete dobiti u našem obrazovnom centru.

Možemo da se pohvalimo da smo jedni od retkih koji imaju kurseve za sve jezike.

BISC – Škola stranih jezika – Kursevi jezika:

-Engleski – Ako želite da usavršite ili da sa lakoćom savladate osnove engleskog, izaberite jedan od naših kurseva: opšti, konverzacijski, poslovni / stručni, za polaganje međunarodnih ispita, za decu.

-Nemački – Kao jezik bogatog kulturnog nasleđa i razvijene ekonomije nemački jezik pruža višestruke mogućnosti za lično i poslovno usavršavanje.

-Španski – Veoma bogata istorijom, umetnošću, prirodnim lepotama, vanserijskom literaturom kao i zabavnim društvenim životom, ova zemlja je poslednjih godina postala jedna od planetarno najpopularnijih destinacija za odmor i usavršavanje u svim oblicima.

-Grčki – Helenska republika, Grčka ili Elada, oduvek je predstavljala zemlju uzbudljivih priča, prošlosti i interesantnih događaja današnjice.

-Švedski – Švedska formalno nema službeni jezik, mada švedski ima status kao takav. Spada u grupu germanskih jezika, odnosno u podgrupu severnogermanskih jezika.

-Arapski -Danas je arapski zvaničan jezik u preko 20 država, a pored engleskog, francuskog, kineskog i španskog, predstavlja i zvaničan jezik Ujedinjenih Nacija.

-Francuski -Ovaj melodični jezik tokom 19. veka smatran je jezikom društvene elite, a početkom 20. veka jezikom diplomatije.

-Italijanski – Zvanični jezik Italije, San Marina i jednog dela Švajcarske, italijanski je peti strani jezik koji se uči u školama u svetu.

-Poljski – Poljska spada u države koje duže vreme beleže jednu od najvećih stopa ekonomskog rasta – osma privreda u Evropi i dvadeseta u svetu.

-Ruski -Prema podacima časopisa „Language Monthly“, око 285 miliona ljudi u svetu govori Ruski jezik, što ga čini 4. јеzikom po rasprostranjenosti.

-Norveški – Norveški jezik spada u grupu severnogermanskih jezika. Norveški jezik ima dva standardna govora: bukmol (bokmål), kojim govori većina i ninošk (nynorsk), kojim govori manji deo govornika.

-Japanski – O Japanu uvek ima nešto novo da se sazna bilo to sa jezičke strane, istorijske, tehnološke ili kulturološke.

-Kineski – Кineski jezik se svrstava u grupu sino-tibetanskih jezika, za koje se smatra da potiču iz jednog jezika, proto-sino-tibetanskog.

-Mađarski – Mađarski je sližbeni jezik Mađarske,jedan od šest službenih jezika Autonomne Pokraine Vojvodine.

-Portugalski – Sa preko 200 miliona izvornih govornika,Portugalski je šesti na listi jezika po broju govornika u svetu i drugi najrasprostranjeniji Romanski jezik iza Španskog.

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremnjene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Engleski jezik /
Nemački jezik /
Španski jezik /
Grčki jezik /
Švedski jezik /
Arapski jezik /
Francuski jezik /
Italijanski jezik /
Poljski jezik /
Ruski jezik /
Norveški jezik /
Japanski jezik /
Kineski jezik /
Mađarski jezik /
Portugalski jezik /