Čime se bavimo?

LANGUAGE WORKSHOP CENTAR

Language workshop centar osnovan je iz želje da se afirmiše znanje stranih jezika i različitih kultura. Vođeni izrekom “Što više jezika znaš to više vrediš” trudimo se da svojim profesionalnim pristupom, stalnim usavršavanjem, modernom metodologijom i dinamičnim radom naše polaznike osposobimo da aktivno i slobodno koriste strani jezik.

Zašto baš mi?

– Strani jezik pomalo razumete, ali nikako ne možete da progovorite?
– Hvata Vas trema kada se nađete u prilici da komunicirate na stranom jeziku?
– Uvek Vam nedostaje poneka reč da biste na pravi način izneli svoje ideje?
– Jezik znate, ali želite da ga usavršite?
– Osećate se nesigurno u inostranstvu?
– Voleli biste da sa lakoćom komunicirate u poslovnim i nekim neformalnim situacijama?

Pridružite nam se i sa lakoćom naučite da tečno, tačno i sa sigurnošću koristite strani jezik! U našoj školi možete pohađati kurseve ENGLESKOG, RUSKOG, NEMAČKOG, ŠPANSKOG, FRANCUSKOG, ITALIJANSKOG, SRPSKOG, NORVEŠKOG, ŠVEDSKOG, ARAPSKOG i TURSKOG jezika.

U ponudi imamo:

Language workshop centar nudi standardne kurseve, konverzacijski kurseve, intenzivne kurseve, poslovne kurseve, kurseve za decu, kurseve za osnovce i srednjoškolce, priprema za upis na filološki fakultet, priprema za polaganje međunarodnih SERTIFIKOVANIH ispita (TOEFL, IELTS, CAE, ТРКИ, DELE, DELF, Goethe Institut i Austrijska jezička diploma). U Language Workshop centru vam se pruža mogućnost da kroz raznovrsne aktivnosti steknete znanje i sigurnost, kao i sposobnost uspešne konverzacije, a istovremeno da učenje stranog jezika učinite produktivnim i svrsishodnim. Koristimo savremene metode i pratimo programe zasnovane na komunikativnom pristupu i prilagođene evropskim standardima (CEF).

Prednosti:

Language workshop nudi da sami birate termine koji vam odgovaraju. Nudimo najnovije časopise i obradjuju se najaktuelnije teme iz sveta. Kod nas deca u prijatnoj, dinamičnoj i veseloj atmosferi, kroz igru, pesmu, recitaciju i glumu, polaznici  usvajaju strani jezik na lak, spontan i potpuno prirodan način, razvijajući se u sredini koja podsticajno deluje na dete. Svakog meseca prilikom upisa nudimo popuste, takodje se naše prosorije nalaze u samm centru Beograda. Kod nas predaju profesori sa najvećim entuzijazmom .

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremnjene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Engleski jezik /
Nemački jezik /
Španski jezik /
Italijanski jezik /
Ruski jezik /
Arapski jezik /
Francuski jezik /
Norveški jezik /
Turski jezik /
Srpski za strance /
Kursevi jezika za decu /