Čime se bavimo?

Istinita priča Komp Kamp škola: Letnji raspust je počeo, a jedna mama se našla u dilemi gde da pošalje sina na letovanje – na more ili u planine… sinu je sve izgledalo besmisleno jer “tamo” nema kompjuter… i odatle je krenulo! Ne treba biti Bill Gates, pa znati.Spojiti letovanje devetogodišnjaka sa kompjuterom, izgledalo je kao super ideja! U Srbiji nije bilo takvog mesta, ali nismo se pokolebali – odlučili smo da ga napravimo.Posle godinu dana rada i istraživanja na projektu letnjih kampova za digitalnu umetnost, od oktobra 2007. godine do kraja 2009.

Tada putem svoje privatne škole računara “Virtual Home Novi Sad”, mama Radoslava napisala je projekat sa programom rada, koncepciju, strategiju, prezentovala je Ministarstvu prosvete, Ministarstvu nauke i tehnologije (tada je nosilo drugi naziv),Pokrajinskom sekretarijatu za obrazovanje. Od svih institucija dobila je pismene podrške, za šta smo im veoma zahvalni.KompKamp, registrovan je zvanično u APR 30.januara 2009. a radio je 2007. i 2008. pod okriljem škole računara “Virtual Home Novi Sad”.

Tako je rodjen Prvo kompjuterski kamp(Komp kamp) za decu u Srbiji! “Glavni pokretač” je, dakle stvarno, Teodor, tada 9-godišnji dečak iz Novog Sada, kojem su kompjuter i igrice značile glavnu zabavu.Teodor je jedan od predavača nekoliko softvera u kampu i glavni konsultant deci. Drug, brat, procesor kampa, uvek spreman za urnebesne šale!Deca u kampu razvijaju vrednosti i veštine koje će im omogućiti dobar početak u životu i pomoći im da dosegnu svoj pun potencijal sa nadom da će u budućnosti i oni jednog dana doprineti pozitivnim promenama u društvu. Naš projekat je usmeren na poboljšanje kvaliteta i dostupnosti ranog obrazovanja, izgradnja samostanosti i sigurnosti u sebe.

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremnjene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Fusion 2.5 /
Photoshop /
HTML /
CSS /
Blender /
Unity 3D /
Programerska logika /
Mobilne aplikacije /
Filmska produkcija /

Video prezentacija