Čime se bavimo?

Obuka u Aleph školi omogućuje sticanje bazičnih znanja iz programiranja, softverskog inženjerstva i veb programiranja, tipično zahtevana na IT tržištu. Obuka se sastoji iz dva dela – uvodnog i naprednog modula. Ukupno trajanje jednog modula je oko 4 meseca. Oba modula imaju po 90 školskih časova, a nastava se izvodi u dva termina nedeljno. Termin počinje u 18h i sastoji se od 3 časa. Nastava se izvodi u računarskoj učionici i za svakog polaznika je obezbeđen računar.Vrhunski predavači, kvalitetna oprema i alat za rad.Naš cilj je da stvaramo programere koji će učiti i pomagati drugima.Upišite kurs unapredite sebe i proširite svoje znanje, trenutno je velika potražnja za IT stručnjacima, tržište neprestano raste.Ako ste posvećeni i vredni ovo je pravo mesto za vas.

Dođite da učimo i razvijamo aplikacije zajedno.Proceduralno programiranje tipovi i strukture podataka, kontrola toka programa, funkcije, algoritmi, ulazno-izlazni podsistem – programski jezik Java, Objektno Programiranje. Osnovni koncepti objektnog programiranja, veze između klasa, nasleđivanje, polimorfizam, objektno modelovanje, UML i dizajn šabloni – programski jezik Java, baze podataka.

Osnovni koncepti relacionih baza podataka, Modelovanje baza podataka –  programski jezik Sql.Alati za upravljanje projektom.Upravljanje verzijama i timski rad – Git, Izgradnja aplikacije – Maven, npm Serverski deo web aplikacija. Spring radni okvir, objektno-relaciono mapiranje – JPA specifikacija, REST servisi klijentski deo web aplikacija. Rukovanje stablom HTML stranice, asinhroni pozivi, napredno JavaScript programiranje – biblioteka jQuery, radni okvir Angular.

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremnjene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Online nastava

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
HTML5 /
CSS3 /
SQL /
Angular /
Java /
Java script /