Čime se bavimo?

IT ŠKOLA

IT Škola računara je moderna škola za edukaciju iz oblasti IT-a (informacionih tehnologija) sa sedištem u samom centru Zrenjanina.

Organizaciono je deo kompanije IT Marketing koja posluje od 2009. godine (PIB: 106287525).

Naša misija je jednostavna: Želimo da Vam pružimo praktično znanje iz oblasti IT-a i da Vas osposobimo da pronađete profitabilan posao, započnete uspešnu karijeru ili nadogradite postojeću. Svakom polazniku posvećujemo maksimalnu pažnju, za vreme obuke i nakon završetka obuke pomažemo sa savetima i konkretnim primerima kako bismo bili sigurni da su naši polaznici pronašli odgovarajući posao i uspeli da ispune očekivanja koja su sami sebi postavili prilikom upisa u IT školu računara. Svaka kurs ima svog predavača koji je specijalista za tu oblast.

Partnerstvo

IT Škola radi u partnerstvu sa Poslovnim Inkubatorom Zrenjanin (BIZ) – www.biz-zr.rs. Poslovni Ikubator Zrenjanin je državna ustanova osnovana od strane AP Vojvodine i Grada Zrenjanina koja je orijentisana ka IT tehnologijama. Poslovni Inkubator Zrenjanin u saradnji sa kompanijom IT Marketing garantuje stručnost i priznavajne Vaših diploma.

Za sva dodatna pitanja možete nas kontaktirati ovde ili lično u prostorijama škole i Poslovnog Inkubatora Zrenjanin na 9. spratu zgrade Vodotoranj (Kralja Aleksandra I Karađorđevića 2/9).

Obezbeđeni su vrhunski uslovi za polaznike. Prostorije IT Škole računara se nalaze u okviru Poslovnog Inkubatora Zrenjanin i opremljene su Smart Board tablom, projektorom, laptop-ovima, video kamerama, klima uređajem i modernim kancelarijskim nameštajem.

IT škola kompjutera je dobila ‘vetar u leđa’ od strane Udruženja mladih lidera i preduzetnika – JCI Zrenjanin.

JCI Zrenjanin je javno podržao rad i program IT škole kompjutera, dok će se saradnja odvijati i na taj način što će IT škola kompjutera prezentovati sve polaznike, koji su uspešno završili kurseve, svim preduzetnicima i firmama u okviru JCI Zrenjanin. Na ovaj način će polaznicima biti omogućeno da lakše dođu do posla, dok će predstavnicima i članovima JCI Zrenjanin biti omogućeno da lakše dođu do kvalitetnijih kadrova.

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremnjene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Osnove računara /
Microsoft office /
Adobe photoshop /
Coreldraw /
HTML & CSS /
PHP /
JAVA /
Adobe indesign /
C# /
PYTHON /
SEO /