Čime se bavimo?

Centar Wizard

Par reči o Centru Wizard…

Centar za obuku za rad na računaru, učenje stranih jezika i knjigovodstva “Wizard” osnovan je 10.avgusta 2010. godine. Centar Wizard je ustanova koja je otvorena sa ciljem da ponudi veštine koje su neophodne i potrebne u današnje vreme. Mnogo je kurseva u našoj ponudi a na vama je da izaberete koji kurs Vam je neophodan. Pored kurseva za rad na računaru, centar Wizard nudi i kurseve za knjigovođe kao i kurseve stranih jezika. U ponudi se nalaze razni kursevi kako za početnike tako i za one koji imaju već neko znanje i žele da ga usavrše. Kursevi se mogu pohađati po principu grupne ili individualne nastave.

Nalazimo se u samom centru Beograda u Ulici Cara Dušana 74/II, Dorćol, preko puta I Beogradske gimnazije.

Škola Računara

U potpuno opremljenim i klimatizovanim kabinetima sa najsavremenijom računarskom opremom postanite uspešan korisnik računara! Stalni pristup internetu će Vam omogućiti da proširite Vaša znanja iz oblasti koja vas zanima. U ponudu imamo veliki broj kurseva od onih koji su za apsolutne početnike pa do kurseve za grafiku, web i video. Na Vama je samo da odaberete!

Škola stranih jezika

Škola Wizard Vam nudi nekoliko svetskih jezika po veoma pristupačnoj ceni. Uz precizno odabrane udžbenike i audio materijale u potpunosti ovladajte nekim od svetskih jezika bez obzira da li ste početnik ili imate predznanje. Kreirajte nastavu prema Vašim potrebama u periodu kada Vama to odgovara uz konsultacije sa našim profesionalnim timom predavača! Testirajte svoje znanje sasvim besplatno.

Škola za knjigovođe

Omogućili smo Vam savremenu obuku za uvek potrebno vođenje poslovnih knjiga, ali na lakši i moderniji način – preko računara i uz pomoć programa. Svaki polaznik će moći da oseti teoretski i praktično način na koji se vode poslovne knjige. Budite u prednosti u odnosu na druge!

Posetite nas!

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremnjene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Strani jezici /
Stručni kursevi i obuke /
Privatni časovi /
Hobi škole /
Kursevi intelektualnih veština /
Administrativni kursevi /
Škola računara /

Video prezentacija