Čime se bavimo?

Oxford School

OXFORD SCHOOL je nastao iz želje dve drugarice da, nakon što su završile fakultet, stvore školu koja će biti oaza prijateljstva i sreće, školu u kojoj će deca sa ljubavlju učiti engleski jezik i u koju će se stalno vraćati. Da bi to ostvarile koristile su: uvek jasne i tačne informacije o uslovima i detaljima nastave; profesionalno ponašanje i potpunu posvećenost profesora; individualan pristup svakom polazniku; optimalan broj polaznika u grupi; redovne procene znanja polaznika; adekvatnu pomoć i konsultacije profesora; zanimljive nastavne materijale i raznovrsne načine podučavanja; i povrh svega, potpunu predanost poslu i polaznicima.

Ako želite da naučite neki od svetskih jezika, da obnovite ili unapredite svoje znanje – na pravom ste mestu.

U prijatnom ambijentu u centru grada, a uz izuzetno stručne profesore, otvorićemo Vam vrata znanja i pomoći Vam da ostvarite svoje ciljeve. Bilo da se radi o grupnoj ili individualnoj nastavi, kursevi su prilagođeni Vašim željama i potrebama. Uz primenu savremenih didaktičkih materijala i istovremeno razvijanje svih jezičkih veština, uvidećete da je moguće naučiti strani jezik i aktivno ga koristiti u svakodnevnom ili poslovnom životu.

Bilo da tražite posao ili da želite da studirate u zemlji ili inostranstvu ili da jednostavno želite da upoznajete ljude širom planete, neophodno Vam je poznavanje barem jednog stranog jezika. Kaže se da čovek vredi onoliko koliko jezika govori. Slažemo se, ali danas Vam je kao dokaz vrednosti neophodan i sertifikat.
Zato ne oklevajte, sutrašnji uspeh počinje danas!

Učionice

Naša škola Oxford School poseduje 5 učionica, kancelariju sa bibliotekom i prateće prostorije. Učionice su prostrane, prijatno nameštene i opremljene savremenim audio, video i dvd  uređajima. Škola poseduje i kompjutere i tablete koji su na raspolaganju polaznicima i profesorima kako za samostalan rad i usavršavanje, tako i za izvođenje nastave uz primenu interneta.

Imamo i najsavremeniju interaktivnu tablu i prateće programe za aktivnu nastavu. U nastavi se koriste udžbenici i nastavni materijali stranih izdavača, kao i propratni audio, video i dvd materijali. Polaznicima i profesorima je na raspolaganju i raznovrsna školska biblioteka.

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremnjene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Engleski jezik /
Škola programiranja /

Video prezentacija