Krojačeva škola
Krojačeva škola

O Krojaču

Početak. 2003. godina

Krojačeva škola… Godina kada je sve počelo, godina rađanja Krojača (www.krojac.com). Počelo je kao igra, ali dobro osmišljena. Pažljivo smo isplanirali svaki naš korak, svaku našu želju i cilj stavili „na papir”, osmislili poslovni plan, vezali krojačku kecelju i krenuli u avanturu. Bili smo frilenseri koji su u ovoj godini napravili prva odela za Turističku organizaciju Srbije i manifestaciju Zlatne ruke, DTV Production, Dečiju televiziju, Dorado Energy, John Forsythe Club. Dobar početak i dobra najava decenije pred nama.

2006. godina

… Iz frilenserskih voda uskočili smo u preduzetništvo, novu avanturu u kojoj je biti “hrabri Krojač” bilo više nego važno. Prvi poslovni prostor, razvoj sopstvenog CMS-a i širenje tima koji će napraviti neke od najznačajnijih projekata srpske i regionalne internet scene: Limundo i Suveniri Srbije, kao i izraditi desetine poslovnih web sajtova za domaće kompanije: Sport Vision, Logosoft, HE Đerdap, Jupiter-Higijena,  Naša Sloga, Cotto Antico. U ovoj i narednim godinama, broj klijenata raste uporedo sa našim poslovnim rastom.

2007-09. godina

… Postajemo strateški partneri za web dizajn Infostudu, naši klijenti postaju: Aleva AD, Kondiva, Opština Kikinda, USAID, OSCE, Knjižare Plato, JP Beogradska tvrđava, Crveni krst, Daxcell, TA Viva, IK Pčelica, Đavolja Varoš (proglašen za najbolji institucionalni sajt 2009 WebFest). Dobijamo nagrade i priznanja za autorske projekte i projekte koji smo razvijali za klijente, uporedo postajući i gradeći i društvenu odgovornost prema zemlji u kojoj živimo i radimo. Doba rada, učenja i pripreme za jedan od najvažnijih poslovnih iskoraka.

A to je…

Rađanje nove zvezde. 2010. godina

… Osnivanje Krojačeve škole web dizajna, krune našeg dotadašnjeg rada. Iako su nam govorili da nije mudro školovati sopstvenu konkrenciju, znali smo da smo na pravom putu. Iza nas su godine rada, iskustva, učenja i sticanja veština i kredibiliteta. Vreme je da to prenosimo novim web dizajnerima i programerima kojih je tržište željno. Počela je nova krojačka era – uspešna, vedra i sa sjajnim timom koji postavlja temelje za najuspešniju obuku za web razvoj na ovim prostorima.

Krojačeva škola danas

… Postali smo škola koju preporučuju drugi web dizajneri i programeri. Škola u kojoj se nauči. Škola web dizajna i programiranja iz koje izlaze stručnjaci od kojih se čak 89% bavi webom odmah posle školovanja. Danas smo škola sa timom čija je najveća radost uspešan učenik. I osmeh nam je beskrajan.

Nudimo  kurseve iz oblasti:

Krojačev tim

Znanje prenose stručnjaci u svojim oblastima sa više od 8 hiljada održanih časova, i to radimo lako, razumljivo i prilagođeno polaznicima škole. Naš zajednički cilj jeste da naučiš. A da bismo to postigli i mi svakodnevno učimo i usavršavamo se.

Nagrade

Krojač i Krojačeva škola su dobitnici najznačajnijih domaćih nagrada i priznanja, naši projekti su uvršetni u svetske galerije primera dobre prakse, ali nam je najveća nagrada uspeh koji postižu učenici naše škole. Njihov uspeh je naš ponos, naš osmeh i naša motivacija da budemo bolji.

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremnjene prostorije

  • Besplatni kursevi

  • Online nastava

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Web dizajn /
Programiranje /
WordPress /
Marketing /
Besplatni kursevi /

Video prezentacija