Gas auto škola logo
Gas - auo škola cover

Čime se bavimo?

Gas – auto škola je osnovana  1999. godine u Beogradu. Nalazi se na adresi Ustanička 189 – TC „Konjarnik“.
Individualna teoretska nastava i priprema za polaganje vrši se u našim prostorijama, svakog radnog dana od 11 do 19h, subotom od 11 do 15h. Časovi se zakazuju u vreme kada kandidatu odgovara. Obuku obavljaju licencirani instruktori i instruktorke, visokokvalifikovani sa višegodišjim iskustvom. Auto škola „GAS“ vrši obuku vozača na celoj teritoriji grada Beograda, škola nije vezana samo za opštine na kojima je sedište. Sa ponosom možemo reći da su iza nas hiljade zadovoljnih kanditata, sada već vozača, koji su naša najbolja preporuka. Naš cilj je od osnivanja Auto Škole „GAS“ da svakog kandidata naučimo da bude dobar vozač, kako bi doprineli što bezbednijem i kvalitetnijem saobraćaju.
Vreme zakazivanja teoretske nastave uskladjujemo sa vremenom i potrebama polaznika. Časovi praktične obuke takodje se zakazuju kada kandidatu odgovara i uskladjuju sa njegovim vremenom. Obuku obavljaju licencirani instruktori i instruktorke, visokokvalifikovani sa višegodišnjim iskustvom. Za početak teorijske obuke kandidat treba da ima navršenih 16. godina.

Auto Škola „GAS“ vrši obuku vozača za sledeće kategorije:

  • AM (nekada PSP), A1, A2 i A
  • B kategoriju
  • obuku vozača sa vozačkom dozvolom (kondicioni časovi)

Vreme zakazivanja teoretske nastave uskladjujemo sa vremenom i potrebama polaznika. Časovi praktične obuke takodje se zakazuju kada kandidatu odgovara i uskladjuju sa njegovim vremenom. Obuku obavljaju licencirani instruktori i instruktorke, visokokvalifikovani sa višegodišnjim iskustvom. Auto škola „GAS“ vrši obuku vozača na celoj teritoriji grada Beograda, škola nije vezana samo za opštine na kojima je sedište.

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremnjene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
AM kategorija /
A1 kategorija /
A2 kategorija /
A kategorija /
B kategorija /