Little Big Ben škola stranih jezika logo
Little Big Ben škola stranih jezika učionica

O školi

Little Big Ben je mlada, moderna škola stranih jezika sa visokim kvalitetom nastave kao osnovnim principom rada. Mi se kroz pružanje kvalitetne usluge trudimo da pokažemo poštovanje i zahvalnost svakom polazniku koji svoje poverenje ukaže baš nama.

Nastava se odvija u malim grupama (najviše 8 polaznika) te je stoga moguće posvetiti se svakom polazniku u najvećoj mogućoj meri. Korišćenjem kreativnog pristupa i brižljivo odabranih programa kontinuirano unapređujemo znanje naših polaznika. Prateći trendove, škola je usvojila kurseve brojnih aktuelnih stranih jezika, za kojima je potražnja velika.

U prijatnom ambijentu, učionicama koje su prilagođene svim uzrastima, uz pažljivo odabrane nastavne materijale i savremene nastavne metode, stručni i posvećeni predavači svo svoje znanje i ljubav prenose na svakog polaznika. Uz to se naš tim predavača trudi da polaznicima u svakom trenutku pruže neophodnu pomoć i podršku u učenju.

Kursevi stranih jezika za decu i odrasle

Kursevi su koncipirani kao opšti kursevi stranih jezika, sa akcentom na komunikativni pristup koji polaznike usmerava da sva svoja znanja koriste u usmenom izražavanju. Dakle, akcenat je na jezičkoj veštini govora, a zastupljene su i ostale veštine (čitanje, pisanje, slušanje).

Po jednoj grupi upisuje se najviše 8 polaznika. Profesor koji vodi grupu redovno prati rad i napredovanje polaznika kroz redovne provere znanja koje su u skladu sa programom kursa. Našim polaznicima nudimo i besplatne konsultativne časove kako bi, u slučaju izostajanja, bili u mogućnosti da što efikasnije nadoknade propušteno gradivo.

Nudimo kurseve svih aktuelnih stranih jezika, uključujući engleski, nemački, švedski i norveški jezik. Takođe, sa nama možete naučiti i španski, ruski, italijanski i francuski jezik.

  • Interaktivna nastava

  • Iskusni predavači

  • Savremeno opremnjene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Engleski jezik A1 – C2
Nemački jezik A1 – C2
Švedski jezik A1 – C2
Norveški jezik A1 – C2
Italijanski jezik A1 – C2
Francuski jezik A1 – C2
Španski jezik A1 – C2
Ruski jezik A1 – C2