Čime se bavimo?

Magic Hill – Škola engleskog jezika je namenjena deci, uzrasta od 3 godine i odraslima. Dugogodišnje iskustvo u podučavanju engleskog jezika inspirisalo nas je da pokrenemo Magic Hill, školu engleskog jezika na Lekinom brdu koja ima jedinstven i efikasan pristup u podučavanju.

Omogućili smo rad u prijatnom, moderno opremljenom ambijentu, u malim grupama, gde će se svaki polaznik kao i profesor osećati udobno i provesti kvalitetno i kreativno vreme dok na zabavan način usvaja engleski jezik.

Predavači su isključivo diplomirani profesori engleskog jezika i književnosti, koji se konstantno usavršavaju, sa višegodišnjim iskustvom u nastavi, a pre svega jako ambiciozni, prijatni i pozitivni.

Posebnu pažnju smo posvetili kutku za naše najmlađje polaznike. Ono što je deci potrebno jeste stimulativno okruženje, obogaćeno sadržajima sa pravim balansom između aktivnosti vođenih od strane profesora i samog deteta, i upravo to ćete pronaći u Magic Hill-u. Želimo da se naši mali drugari osećaju sigurno, prijatno, voljeno i poštovano u prostoru u kome borave da bi spontano, kroz igru, pesmu i smeh usvojili nova znanja i veštine.

Magic Hill – Škola engleskog jezika- Kursevi:

-Uzrast od 3 do 6 godina (Malci)

-Uzrast od 7 do 10 godina (Klinci)

-Uzrast od 11-14 godina (Čigre)

-Uzrast od 15 do 19 godina (Tinejdžeri)

-Odrasli – Nudimo kurseve za odrasle svih nivoa znanja od (A1 do C2).

-Individualni kursevi – Individualni kursevi su osmšljavaju i prilagođavaju potrebama svakog pojedinačnog polaznika. Interaktivni, tematski i sadržajni individualni časovi nude brže napredovanje i usavršavanje kako konverzacije tako i drugih jezickih veština (pisanja, razumevanja odslušanog i pročitanog teksta).

Tempo rada se takodje dogovora sa individualnim potrebama svakog polaznika.

Iskustvo koje steknete kod nas u Magic Hill školi engleskog jezika je dinamično, zabavno i pamti se zauvek. Naša škola i rad u njoj je osmišljen tako da svi naši polaznici uživaju dok stiču nova znanja i da to rade na pre svega prirodan način, uz primenu velikog broja drugih aktivnosti a uz stalno korišćenje engleskog jezika.

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremnjene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Uzrast od 3 do 6 godina /
Uzrast od 7 do 10 godina /
Uzrast od 11-14 godina /
Uzrast od 15 do 19 godina /
Odrasli od A1 do C2