Scudit Belgrado logo
Scudit Belgrado škola italijanskog jezika

Čime se bavimo?

Scudit Belgrado, specijalizovana škola italijanskog jezika i kulture, u saradnji sa školom iz Rima Scudit Roma, organizuje kurseve italijanskog jezika na svim nivoima.

Osnivač Scudit škola u Rimu, Oslu, Beogradu i Parizu je prof. Roberto Tartaglione. U školi se podučava isključivo italijanski jezik. Broj polaznika po grupi je od 4 do 8. Svi polaznici (od nivoa A2) mogu besplatno pozajmiti knjige iz naše biblioteke.

U saradnji sa školom iz Rima Scudit Roma, organizujemo kurseve italijanskog jezika na svim nivoima.
Kursevi su podeljeni u nivoe: A1, A2.1, A2.2, B1.1, B1.2, B2.1, B2.2, C1.1, C1.

Posle svakog nivoa, polaznici polažu završni test na osnovu koga stiču pravo na italijanski sertifikat o pohađanju i uspešnom završetku kursa koji izdaje škola Scudit Roma iz Rima u saradnji sa našom školom.

Svi naši predavači imaju zvanje Diplomirani profesor italijanskog jezika i književnosti, redovno prate seminare za nastavnike italijanskog jezika kao stranog i imaju dugogodišnje iskustvo u podučavanju. Na višim nivoima polaznici imaju mogućnost da usavršavaju znanje sa profesorima čiji je maternji jezik italijanski. Učionice su klimatizovane i opremljene za korišćenje audio i video materijala.

U nastavi koristimo udžbenike Arrivederci, Nuovo Espresso, Chiaro, Un giorno in Italia, Rete, Allegro, Magari, Progetto italiano kao i dodatni materijal koji možete besplatno koristiti na strani Matdid. Novi tekstovi i vežbanja se dodaju svakih 14 dana. Svi polaznici, osim početnika, rade test na osnovu koga će biti raspoređeni u odgovarajuću grupu. Test se naplaćuje 900din i uračunat je u cenu kursa. Za sve naše polaznike koji žele da uče italijanski jezik u školi u Rimu, obezbedili smo niz pogodnosti. Saznajte više informacija o kursevima u Rimu.

Scudit Belgrado vam pruža i usluge prevođenja sa i na italijanski jezik uz mogućnost overe prevoda od strane sudskog tumača.

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremljene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Online nastava

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Italijanski jezik A1-C1