Studio Sole

Studio Sole

Školu Studio Sole je osnovala Marina Barcello, čije ime govori da se radi o osnivaču čiji je maternji jezik italijanski. Škola traje već 16 godina i kroz nju je prošlo mnoštvo prezadovoljnih polaznika. Sem italijanskog u školi se može učiti i španski jezik. Ono čime ova škola može da se pohvali je to da ni na jednom mestu nećete naći bolji kurs italijanskog ili španskog jezika.

Dešava se da platite za 100% znanja a dobijete svega 20%, a takođe se dešava da platite za 100% znanja i dobijete 100% očekivanog. Međutim, SOLE je škola italijanskog i španskog jezika gde se za plaćenih 100% dobije 400% znanja!

Škola STUDIO SOLE nudi najbolji kurs italijanskog i španskog jezika u Nišu. Kursevi su prilagođeni za sve nivoe. Nastava se održava u prijatnom ambijentu, i na dinamičan i zanimljiv način: časovi nikada nisu dosadni. Bićete motivisani da date svoj maksimum i oslobodite se nelagodnosti koju možda imate prilikom pričanja na stranom jeziku. Svako predavanje je interesantno i drugačije od prethodnog.

Sem kurseva italijanskog i španskog jezika, u ponudi STUDIO SOLE je i odličan kurs web dizajna za početnike na kome ćete da napravite svoje prve korake u svetu programiranja i gde ćete naučiti da napravite web sajt.

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremnjene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Online nastava

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Italijanski jezik A1 – C2
Španski jezik A1 – B2

Video prezentacija