Čime se bavimo?

MelArt – Studio stranih jezika nudi jedan drugačiji vid učenja jezika, a jedna od metoda je i učenje jezika binarnim sistemom pamćenja.
Našu svrhu osnivanja i rad ćemo Vam najbolje predstaviti u sledećih par rečenica: kod nas je obavezno učenje uz ispijanje engleskog čaja, francuskog bontona, pričama o Gaudijevoj arhitekturi, dvorcima Bavarske, ruskim babuškama i grčke mitologije. Jer, jezik je podjednako važan, koliko i kultura samog jezika.

MelArt – Studio stranih jezika namenjen je svim uzrastima: odrasli, deca školskog i predškolskog uzrasta, srednjoškolci, studenti…, kao i svim potrebama ljubitelja jezika. Ono po čemu se izdvajamo od drugih škola su interaktivne metode rada. Jedinstveni smo i po tome što su pored profesora stranih jezika, u naš rad uključeni i animatori.

MelArt – Studio stranih jezika nudi Vam brojne kurseve za sve uzraste:

-Nemački jezik
-Francuski jezik
-Engleski jezik
-Grčki jezik
-Španski jezik
-Ruski jezik
-Srpski jezik – priprema za prijemni
-Kursevi za firme
-Prevodi
-Ispomoć pri školskom programu

Kako bismo maksimalno odgovorili na potrebe naših polaznika, kursevi se održavaju u manjim grupama, do petoro ljudi. Na taj način svi polaznici imaju mogućnost da aktivno učestvuju na času i lako savladaju gradivo. U našem radu koristimo jedinstvene metode za učenje jezika: akcija+reakcija+interakcija, a časove drže profesori sa višegodišnjim iskustvom. Pored standardnih kurseva jezika za decu, školarcima nudimo svu neophodnu pomoć pri savladavanju školskog gradiva. Takođe, organizujemo pripreme za polaganje prijemnog ispita iz srpskog jezika za upis u srednje škole. Na ovom kursu pokrivene su sve najvažnije oblasti koje se obrađuju u osnovnoj školi, tako da osmaci mogu spremni da dočekaju prijemni ispit.

MelArt – Studio stranih jezika organizuje i kurseve za firme, po popularnim cenama. Časovi se održavaju u prostorijama Vaše firme, a u ponudi su poslovni engleski, grčki i francuski jezik, kao i srpski za strance. Sa željom da izađemo u susret velikom broju klijenata, nudimo posebno osmišljene AKCIJE:

-Kursevi za firme po povoljnim cenama

-Jezičke radionice za najmlađe

-Osnovci: 2 jezika za samo 5.000 dinara (engleski i francuski)

Posetite nas i progovorite omiljeni jezik brzo i lako!

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremnjene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Nemački jezik /
Francuski jezik /
Engleski jezik /
Grčki jezik /
Španski jezik /
Ruski jezik /
Srpski jezik – priprema za prijemni /