Logo IDA Centar za učenje francuskog jezika
Basta IDA Centar za učenje francuskog jezika

O nama

Centar I.D.A. osnovan je 1997. godine i nastao je kao ideja ugledne profesorke francuskog jezika Ivane D. Aranđelović, da svoju ljubav i predanost prema francuskoj kulturi, pre svega jeziku i književnosti, prenese na mlađe generacije. Konstantnim radom na edukaciji i uvođenjem jedinstvenih metoda preuzetih od vodećih jezičkih škola iz Francuske, I.D.A. ostvaruje fantastične rezultate u radu sa školskom decom koji se ogledaju u izuzetno visokom procentu uspešno upisanih učenika na dalje usavršavanje francuskog jezika. Ostvareni rezultati učinili su da I.D.A. poseduje izuzetnu reputaciju u svesti roditelja i učenika kao jedna od najuspešnijih škola francuskog jezika na teritoriji Beograda.

Centar I.D.A. pruža usluge nastave za polaznike svih nivoa znanja, od početnika do onih koji već vladaju francuskim jezikom, pomažući im da dostignu novi nivo znanja. Bićete u mogućnosti da otkrijete toliko različitih kultura francuskog govornog područja, gastronomije i običaja dok usavršavate vaše znanje francuskog jezika na našim zanimljivim i praktičnim kursevima.

Naši časovi se odvijaju u potpunosti na francuskom jeziku tako da polaznici bivaju uvučeni u sam jezik praveći progres već od prvog časa. Poznata kao Direktna metoda, ovaj pristup pojačava razumevanje, poboljšava izgovor koji je veoma važan u francuskom jeziku i omogućava polaznicima konstrukciju rečenice na francuskom, ne samo učenje reči i njihovog značenja. Naš fokus je da vam omogućimo da koristite francuski jezik.

Poezija francuskog jezika očarava, ali francuski je takođe i trgovački jezik. Sigurnost u govoru vam može doneti mnoštvo profesionalnih šansi i otvoriti vrata novih poslovnih ponuda. Naši profesori će vam pomoći da otkrijete tu finiju tačku u izgovoru i gramatici i omogućiti vam da postanete samouvereni u komunikaciji na francuskom jeziku.

  • Iskusni predavači

  • Interaktivna nastava

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Savremeno opremnjene prostorije

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Francuski jezik  početni / srednji / viši