Škola za učenje stranih jezika big muzzy logo
Škola za učenje stranih jezika big muzzy cover

Čime se bavimo?

Studio za učenje stranih jezika Big Muzzy je registrovan u oblasti obrazovanja za podučavanje polaznika u poznavanju stranih jezika i upoznavanju svetskih kultura preko istih. Studio je od svog osnivanja 2012. godine svoju glavnu delatnost usmerio, kroz individualnu i nastavu u manjim grupama na svim nivoima znanja, ka podučavanju i učenju engleskog, nemačkog, francuskog, grčkog, španskog, italijanskog, norveškog jezika, kao i ostalih svetskih jezika i jezika našeg regiona.

Big Muzzy – škola stranih jezika – Program

Programi prisutni u školi od samog osnivanja su predviđeni za sve uzraste: decu od 4-5 godina, predškolce, školsku decu, odrasle, pa i one najstarije, u već poznim godinama života.

Big Muzzy – škola stranih jezika – Lokacije

Studio ima prostorije na pet lokacija u gradu. Pored matične u Jelašnici ima i učionice u Niškoj Banji (Školske česme 2) i Nišu, u naselju Stevan Sinđelić (bul.Nikole Tesle 55), Čalijama (Crvenih javora 46) i kod OŠ Učitelj Tasa (Rajićeva 36), tako da može izaći u susret polaznicima pre svega blizinom za pohađanje kurseva.

Big Muzzy – škola stranih jezika – Kadar

Kadar kojim raspolaže studio jesu iskusni predavači – profesori navedenih stranih jezika, koji su spremni da uz upotrebu tehničkih sredstava za realizaciju nastavnih metoda (audio-vizuelna i video program) odgovore obavezama održavanja nastave, s obzirom da imaju bogato iskustvo u radu.

Big Muzzy – škola stranih jezika – Cilj

Plan i program učenja stranog jezika ostvaruje se u skladu sa potrebama polaznika sa kojima se održava nastava, što podrazumeva i dužinu i učestalost časova u toku nedelje. Big Muzzy same polaznike uzima kao svoju referentnu tačku: njihov stil učenja, način na koji komuniciraju jedni s drugima, njihove potrebe i interesovanja. Big Muzzy ima za cilj da motiviše polaznike kroz časove s kojima će se sretati. Polaznici će komunicirati jedni s drugima na datom jeziku, a iznad svega, svi oni će uživati kroz učenje, razvijajući pozitivni stav prema jeziku kroz stimulativno i praktično učenje.

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremnjene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Engleski jezik A1 – C2
Nemački jezik A1 – C2
Italijanski jezik A1 – C2
Francuski jezik A1 – C2
Španski jezik A1 – C2
Grčki jezik A1 – C2
Norveški jezik A1 – C2