Čime se bavimo?

PYGMALION

Pygmalion škola stranih jezika osnovana je 1994. godine u Šapcu kao prva i najveća privatna škola u gradu. Cilj nam je od tada isti – omogućiti polaznicima da vešto savladaju strani jezik tako da on postane deo njihove svakodnevice u školi, na fakultetu ili na poslu. Da bismo to postigli, okupili smo tim profesora sa državnih filoloških fakulteta koji svojim znanjem i iskustvom garantuju uspešno savladavanje svakog stranog jezika. Više od 20 godina rada i preko 2200 zadovoljnih polaznika koji su uspešno završili kurseve svedoče o posvećenosti i rezultatima u ostvarivanju naše misije.

Pygmalion škola radi sa polaznicima svih uzrasta, u grupama do deset ili pojedinačno. Nastava se odvija prema utvrđenom planu u zavisnosti od potreba polaznika uz korišćenje najsavremenijih nastavnih metoda. Predavači su profesionalci sa iskustvom, diplomirani profesori. U prijatnoj atmosferi u centru grada steknite ili osvežite svoje znanje engleskog, nemačkog, francuskog, italijanskog, španskog, grčkog, ruskog ili nekog drugog stranog jezika. Spremite se za polaganje međunarodno priznatih ispita u Britanskom savetu ili Geteovom institutu.

Naš pristup polaznicima karakteriše korektnost, a uslugu ažurnost i profesionalnost po čemu smo prepoznatljivi. Učenje jezika prilagođavamo specifičnosti svakog polaznika. Osnovno načelo nam je kvalitet, zato nudimo profesionalan pristup i saradnju koja se zasniva na stručnosti i poverenju.

Uspešnu školu čine visoko obrazovani profesionalci. Uspeh Pygmalion škole grade posvećeni i efikasni diplomirani filolozi koji svojim idejama, znanjem i iskustvom unapređuju svakodnevni rad škole. Naša misija je da vrhunskim kvalitetom usluga koje pružamo polaznicima implementiramo visoke standarde u učenju stranih jezika na celoj teritoriji Srbije i šire.

Naša vizija je da postanemo lider u Srbiji po kvalitetu pružanja usluga u oblasti nastave stranih jezika, a to možemo postići ulaganjem u mlade i perspektivne kadrove, stvaranjem snažnih partnerskih odnosa sa klijentima i razvojem novih veština unutar škole.

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremnjene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Engleski jezik /
Nemački jezik /
Francuski jezik /
Španski jezik /
Italijanski jezik /
Ruski jezik /