O nama

Helen Doron – Svetski lider u ESL indiustriji (Engleski kao drugi jezik)
Pre 30 godina, lingvista i nastavnik, gospođa Helen Doron, napravila je revoluciju u učenju engleskog jezika kao stranog jezika za decu, razvivši metod koji oponaša način na koji bebe uče njihov maternji jezik. Danas Helen Doron predstavlja međunarodnu franšiznu mrežu zastupljenu u preko 30 zemalja.

Približno 2 miliona dece danas priča engleski jezik zahvaljujući Helen Doron metodi.Sve je počelo lekcijom violine. Pre skoro 30 godina, britanski lingvista Helen Doron, upisala je svoju četvorogodišnju kćerku na časove violine kod nastavnika koji je radio po Suzukijevom Metodu. Bila je impresionirana metodom i postignutim uspehom, što je inspirisalo da razvije principe svoje metode za učenje engleskog jezika za decu.

Tako je počela međunarodna uspešna priča o Helen Doron English. Godine 1985., Helen Doron krenula je da pravi svoje materijale za učenje kako bi pomagla deci da razumeju i pričaju engleski jezik. Shvatila je da su čitanje i pisanje različite veštine od razumevanja i govora. Još u školama, nastavnici znaju samo kako da uče decu jezik putem čitanja i pisanja. Helen Doron pridorna metodologija omogućuje deci da nauče da pričaju i razumeju engleski pre nego što nauče da čitaju i pišu – kao što bi uradili na njihovom maternjem jeziku. Čak i bebe mogu da nauče engleski sa Helen Doron metodom.

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremnjene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Online nastava

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Engleski jezik A1-C2

Video prezentacija