Čime se bavimo?

U današnje vreme poznavanje stranog jezika postaje neophodno kako u cilju što boljih poslovnih rezultata, tako i u ostalim segmentima našeg života.
Škola jezika MILLIAN je vaš pouzdan partner u poboljšanju poslovanja. Garantujemo kvalitet baziran na ogromnom iskustvu. Učenje stranih jezika je proces koji traje mesecima, ali je uloženi trud, vreme i novac vredan rezultata koji slede.

U školi stranih jezika MILLIAN iskusni profesori svakom polazniku pristupaju sa mnogo brige i pažnje, nalazeći najprikladniji način za olakšanim učenjem.Radi što boljih rezultata nastavu prilagođavamo polaznicima i potrebama firme ukoliko su polaznici zaposleni . Trudimo se da u najkraćem roku postignemo što viši nivo znanja jezika.

Tim iskusnih, visokokvalofikovanih profesora zaposlenih u školi jezika MILLIAN kvalitetnim nastavnim programom , sa puno energije i želje svoje znanje prenose onima kojima je to potrebno, kako za poslovnu tako i za svakodnevnu komunikaciju.

Mi vam štedimo vreme i unapređujemo poslovanje.

Upis novih polaznika.
Na osnovu testiranja utvrđujemo nivo znanja polaznika. S obzirom da grupe po završetku jednog nivoa prelaze na viši, uvek postoji mogućnost da se u toku semestra pridružite nekoj od grupa.

Školarina.
Polaznici sami odlučuju kada im je u toku meseca najzgodnije da plate ratu. Mesečna rata za sve kurseve, bez obzira na nivo znanja ili jezik koji se pohađa je €50 u dinarskoj protiv vrednosti. Udžbenici nisu uključeni u cenu kursa, ali se mogu kupiti u školi po njihovoj ceni ili čak nižoj od one u zvaničnim knjižarama. Polaznicima je na raspolaganju sve bogatija biblioteka sa originalnim izdanjima i sadržajima prilagođenim njihovom nivou znanja.
Nastavnici pomažu polaznicima u odabiru odgovarajućih naslova.

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremnjene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Engleski jezik A1-C2
Nemački jezik A1-C2
Francuski jezik A1-C2