Bubbles škola stranih jezika logo
Bubbles škola stranih jezika

O školi

Dobro došli u Bubbles!

Mesto gde učenje postaje igra!

Naša priča počela je 2014. godine sa vizijom da stvorimo mesto gde će predavači uživati u onome što rade i tu svoju ljubav prema jeziku prenositi na decu. Uložili smo puno energije i znanja u tu ideju, i zato danas sa ponosom gledamo kako naša deca izlaze iz škole nasmejana, puna novih znanja i uvek se rado vraćaju. To je ono što nas motiviše da idemo dalje i budemo još bolji. U ponudi imamo kurseve engleskog jezika i nemačkog jezika za decu uzrasta od 3 do 14 godina.

Nastava

Škola Bubbles nalazi se u srcu Vračara, jednoj od centralnih Beogradskih opština. Prostorije škole prilagođene su deci od 3 do 14 godina starosti. Predavači imaju fakultetsko obrazovanje iz oblasti jezika, obuku i višegodišnje iskustvo u radu sa decom. Grupe se uvek forimiraju sa najviše šest polaznika.

Zašto da izaberete baš nas?

Časovi prilagođeni uzrastu dece omogućavaju im da kroz igru, muziku, pokret, crtanje i sve njima bliske aktivnosti lakše i brže savladaju engleski jezik. Uz pomoć flash kartica, igara memorije, postera, igračaka, puzli i drugih učiteljskih pomagala deca kroz igru, bez napora usvajaju nova znanja i imaju osećaj da je učenje stranog jezika lako i jednostavno.

Nemački jezik za decu postaje sve traženiji. Deca često porede ovaj jezik sa engleskim i sa oduševljenjem prihvataju sličnosti u vokabularu dobijajući u startu samopuzdanje prilikom učenja. Kroz igre, muziku i uz pomoć knjiga deci pokšavamo da približimo nemački jezik kao i kulturu za njih nove zemlje u ranom uzrastu kada oni najbolje upijaju nova znanja.

Pozovite nas i prijavite se za besplatan promo čas.

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremljene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Engleski jezik /
Nemački jezik /

Video prezentacija