Čime se bavimo?

CODE by COMTRADE

Code centar za IT specijalizaciju osnovan je sa ciljem da brzo i dobro obuči vredne i motivisane ljude za dalji rad i stalni napredak u IT karijeri koju su odabrali. Centar se nalazi na Novom Beogradu, u sklopu kompanije Comtrade, u br. 7. Savskog nasipa. Naše obuke su intenzivne i zasnovane na realnim projektima iz najtraženijih oblasti IT-a. Naši predavači imaju dugogodišnja iskustva u IT sektoru, kao predavači i kao developeri; svakog dana se na svojim radnim mestima sreću sa izazovima i rešavaju ih brzo i tome onda uče i naše polaznike. Nastojimo da, uz znanje, prenesemo i ozbiljnost, radnu etiku i savremenu metodologiju – sve ono što se u radu očekuje od članova vrhunskih IT timova.

Zašto CODE by Comtrade?

Pre svega, Comtrade Group je globalna kompanija, aktivna i priznata u oblastima digitalizacije, Cloud infrastrukture, bezbednosti podataka, “Big Data” koncepta, mobilnosti, pa i u “Internetu stvari” (IoT). Sa više od 2.000 IT inženjera, Comtrade kreira softverska rešenja i pruža IKT i konsalting usluge vodećim kompanijama u svetu. Pored znanja koje će vrhunski stručnjaci Comtrade-a deliti sa kandidatima CODE-a, kao i prakse, najveća IT kompanija u jugoistočnoj Evropi može se pohvaliti i najsavremenijim učionicama u kojima će se održavati predavanja. Za sve informacije o školi ili o uslovima upisa možete saznati diektno kod nas ili preko naše web adrese.

Šta dobijaš?

Prostorije za predavanja u Code su opremljene najsavremenijim računarima i tehnologijama kako bi vam olakšali praćenje nastave. Nakon svakog predavanja dobijate materijal sa sadržajem koji je obradjivan tokom nastave kao i svako predavanje koje se snima i u koje svaki polaznik ima besplatan pristup. Od naših predavača imate podršku prilagodjenu svakom polazniku. Nakon završenog kursa iz oblasti koje ste izabrali dobijate sertifikat o pohadjanju nastave i stečenom znanju. Najbolji kandidati iz svake oblasti imaju priliku da udju u uži izbor kandidata za praksu unutar Comtrade grupacije.

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremnjene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Front-end Development /
PHP Development /
.NET Development /
JAVA Development /
Android Development /
IOS Development /
Blockchain Development /
Web design /
Python Development /
Testing for QA /

Video prezentacija