Čime se bavimo?

English Language House – škola stranih jezika, učite na savremen i zabavan način uz komunikaciju pristup jeziku gde je konverzacija uvek na 1.mestu.
Učite engleski po najnovijoj Cambridge metodi uz komunikacijski pristup jeziku gde je na svakom nivou znanja konverzacija na 1. mestu.

Bilo da ste tinejdžer ili odrasla osoba, pridružite se malim grupama od 2 do 5 polaznika gde je nastava prilagođena potrebama svakog polaznika. Spremite se za studiranje ili rad u inostranstvu i položite neki od međunarodnih ispita: TOEFL, SAT, IELTS, FCE, CAE, CPE, BEC, ILEC, ICFE, KET, PET… usavršite Vaš poslovni ili specijalizovani engleski ..

Metode rada.
Unapredite Vaše znanje na savremen i zabavan način glumeći raznorazne životne situacije; kroz muziku, filmove, video klipove, novinske i književne tekstove, diskusije, istorijske i kulturne zanimljivosti, ukrštene reči, kao i niz raznoraznih igara.

Polaznici.
Izuzetnu prednost u usvajanju jezika pruža mogućnost rada sa profesorima čiji je maternji jezik engleski. Iskoristite tu mogućnost na časovima na kojima redovno gostuju profesori iz Engleske i na taj način dodatno unapredite Vaše jezičke sposobnosti i bolje se upoznajte sa kulturom i običajima.

Bilo da ste tinejdžer ili odrasla osoba, pridružite se malim grupama gde je nastava prilagođena potrebama svakog polaznika, a za sve one koji više vole samostalan rad organizujemo i individualne časove koji su u potpunosti u skladu sa potrebama pojedinca.

Naš metod rada
Metod rada u našem Centru stimulativnog je karaktera, a taj elan se prenosi na svakog učenika. Osnovni princip rada je učenje jezika kroz komunikaciju od samog početka. Kursevi jezika su podeljeni na kurseve za predškolski uzrast, mlađi školski uzrast, stariji školski uzrast i kurseve za odrasle. Grupe za decu obrazuju se od 3 do 8 polaznika, dok su odrasli u grupama od 3 do 6 polaznika. Kursevi engleskog za decu od 4+ godina su organizovani na zabavan i zanimljiv način.

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremnjene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Engleski jezik A1-C2