logo

Čime se bavimo?

Akademija Oxford je jedan od vodećih prevodilačkih centara u Srbiji i regionu. Usluge pismenog i usmenog prevoda, sa ili bez overe sudskog tumača pružamo domaćim i inostranim kompanijama, državnim i nevladinim institucijama i pojedincima. Prevode obavljamo sa i na preko 50 svetskih jezika. U našem timu je u svakom trenutku na raspolaganju više od 220 prevodilaca i sudskih tumača.

Što se same usluge pismenog prevodenja tiče, ne postoje nikakve barijere jer se većina realizuje elektronskim putem. Ono što nas izdvaja od drugih jesu najpovoljnije cene, brzina, tačnost i kvalitet. Prevodioci i sudski tumači u Akademiji Oxford su obrazovani, stručni, iskusni u svom poslu, odgovorni i specijalizovani za prevođenje najzahtevnijih stručnih tekstova.

Pored prevodilačkog centra, ono što Akademija Oxford ima u svojoj ponudi jesu: škola stranih jezika i kursevi-pripreme za Goethe i Cambridge ispite, administrativni kursevi, knjigovodstveni kurs, poslovni kurs, daktilografski kurs, kursevi nege i lepote, kurs za kozmetičara, kurs za frizera, kurs za šminkera,kurs za depilaciju, kurs za manikir i pedikir, kurs za limfnu drenažu, škola računara, poslovni kurs, kursevi za web dizajn, kursevi za grafički dizajn, autodesk kursevi, kurs za SEO, kurs programiranja, kurs za pravljenje igrica u Flashu, ECDL kursevi, kursevi za sudskog tumača, kurs pisanog i sudskog prevođenja, simultano i konsekutivno prevodenje, kurs konverzacije sa izvornim govornicima, kurs lektorisanja, kursevi za stručno osposobljavanje, kurs za autodijagnostičara, školica crtanja, muzička radionica, pripremna nastava, seminari – vebinari.

Akademija Oxford poseduje brojne reference u oblasti prevodilačkih usluga i stručnog osposobljavanja, kao i realizaciju velikog broj kurseva za decu, mlade i odrasle.

  • Beograd, Novi sad, Čačak, Niš, Jagodina, Bor, Ćuprija, Inđija, Leskovac, Mladenovac, Kragujevac, Kraljevo, Kruševac, Novi Beograd, Novi pazar, Paraćin, Pančevo, Smederevo, Šabac, Užice, Valjevo, Zemun, Ruma…

  • 011 / 4058 – 005

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremnjene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Online nastava

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Strani jezici /
Nega lepote /
Stručni kursevi i obuke /
Kursevi za sudskog tumača /
ECDL kursevi /
Online kursevi /
Privatni časovi /
Hobi škole /
Škola programiranja za decu /
Kursevi intelektualnih veština /
Administrativni kursevi /
Međunarodni ispiti /
Škola računara /

Video prezentacija