Čime se bavimo?

Еasy English školu je osnovana 2004. godine. Osnivač škole, Grainne Boyle-Orlić, je ujedno i predavač. Rodom irkinja koja poslednjih 28 godina živi i radi u Beogradu, Grainne zajedno sa koleginicom Vivijanom Kicošević osigurava nastavu vrhunskog kvaliteta. Cilj Easy English škole je da svi studenti prime sertifikat Kembridž Univerziteta, bio to FC, CAE, CPE ili IELTS. Ovi ispiti su danas od ključnog značaja, budući da pružaju mogućnost studiranja u inostranstvu, kao i pronalaženja zaposlenja u Srbiji i širom sveta. Ponosni smo na činjenicu da je prolaznost naših studenata na ovim ispitima 100%.

Easy English škola duže od deset godina pruža najkvalitetnije kurseve engleskog jezika. Naučite aktivno da govorite engleski sa našim “native speaker” predavačima.

“Еasy English” škola pruža kvalitetnu nastavu za sve uzraste, rad sa stranim predavačima i pripreme za polaganje ispita za međunarodno priznate sertifikate.

Misija.
Cilj nam je da na ovim nivoima znanja i u ovom uzrastu polaznici škole lako ostvaruju komunikaciju na ciljnom jeziku, u svim segementima, na različite teme, kako kroz priču, tako i kroz pisanje, čitanje, slušanje. Sa našim polaznicima svakako idemo ispred nivoa školskog gradiva, a naši profesori su uvek tu da im pomognu ukoliko je potrebno za školu.

Prostorije.
Učionice su opremljene savremenim video i audio sredstvima: televizorima, DVD, grafoskopom, kompjuterom a učionica za decu nižeg uzrasta.Poseduje bogatu zbirku lutaka, marioneta i veliki broj zanimljivih igara.U školi se posebno ističe biblioteka koja je na raspolaganju našim polaznicima. Dodatnom literaturom na stranom jeziku ovde je moguće proširiti svoje znanje.Većina đaka u našu školu dolazi putem preporuke.

Jedna od retkih preporuka koju nismo usvojili jeste da se proširimo na druge delove grada pošto nismo sigurni da bismo, u više škola, uspeli da održimo ovaj visok nivo kvaliteta nastave

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremnjene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Engleski jezik A1-C2