Čime se bavimo?

Akademija Aleksandrija je edukativni centar za učenje stranih jezika i pripremu za polaganje za međunarodne sertifikate uz ponudu prevodilačkih usluga.

Škola jezika gde Vam je raspolaganju preko 10 jezika, grupna i individualna nastava, specijalizovani, ubrzani i tematski kursevi. Naša politika ogleda se u stvaranju kvalitetnih i dugoročnih odnosa, pa su timski duh i dobro raspoloženje odlika svih zaposlenih. Kod nas su polaznici uvek na prvom mestu! Upravo iz tog razloga smo angažovali tim mladih stručnjaka koji poseduje energiju i visok nivo znanja.

Akademija Aleksandrija je multimedijalni centar za učenje jezika. Stručni kadar, moderan ambijent i interaktivni pristup nastavi su naša glavna odlika.
Program naše škole je dostupan svima i prilagođen svim generacijama. Na vama je samo da budete odlučni u onome što želite, a mi ćemo se potruditi da kroz kreativne i zabavne metode i tehnike učenja, olakšamo vaše usavršavanje.
U Akademiji Aleksandrija nastava stranih jezika se održava u grupama sa ograničenim brojem polaznika. Predavači su profesori sa iskustvom, dok je nastava bazirana na interakciji učenika i nastavnika uz primenu savremenih metoda učenja jezika. Možete učiti na grupnoj, individualnoj, poluindividualnoj nastavi, putem privatnih časova ili pohađanjem nekog od specijalizovanih kurseva. Kao najvažnije izdvajamo prilagođavanje vama i vašim potrebama u skladu sa našim pravilima i strukturom kurseva.

Cilj pohađanja kursa jezika je da se uz dinamičan način rada postignu izuzetni rezultati u usmenoj i pismenoj komunikaciji polaznika kursa, kao i da se učenicima približe kultura i mentalitet zemlje čiji jezik uče. Akademija Aleksandrija kursevi jezika koji menjaju vašu budućnost!

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremnjene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Engleski jezik A1-C2
Nemački jezik A1-C2
Italijanski jezik A1-C2
Francuski jezik A1-C2
Španski jezik A1-C2
Norveški jezik A1-C2
Švedski jezik A1-C2
Ruski jezik A1-C2
Grčki jezik A1-C2
Turski jezik A1-C2
Prevodilačke usluge /

Video prezentacija