logoww
Word Whize d slika

Čime se bavimo?

Za sve uzraste i nivoe znanja

Word Whiz Škola stranog jezika kod nas možete pohađati kurseve različitih nivoa za engleski, nemački, francuski i ruski jezik. Kursevi mogu biti individualni ili u okviru grupne nastave, a nivo od početnog do naprednog. Word Whiz Škola stranog jezika posebne programe za mlađu decu koja počinju da uče, đake koji prate nastavu stranog jezika u svojim školama i odrasle koji žele da nauče ili usavrše svoje znanje stranog jezika.

Najbolji predavači

U Word Whiz Škola stranog jezika kurseve drže kvalifikovani predavači koji imaju višegodišnje iskustvo u radu: diplomirani filolozi, nastavnici kojima je jezik koji predaju maternji i nastavnici koji su veliki deo života proveli u sredinama gde se jezik koji predaju govori.

Prijatno okruženje

Nastava Word Whiz Škola stranog jezika se drzi u veoma lepo opremljenim prostorijama sa svim potrebnim audio-vizuelnim, štampanim i drugim sadržajima na raspolaganju. Polaznici mogu koristiti i bogatu stručnu biblioteku i druge materijale.

Kursevi za decu

Ovi kursevi su namenjeni deci od 6 do 10 godina koja još nisu počela da uče strani jezik, kao i deci koja već imaju određeno prethodno znanje stranog jezika. Grupe su male, do 6 polaznika. Programi su prilogođeni njihovom znanju i uzrastu i omogućavaju deci da uče i stiču samopouzdanje pri korišćenju stranog jezika kroz razne aktivnosti i direktnu komunikaciju. Kursevi u Word Whiz Škola stranog jezika traju tokom cele školske godine, a upis je moguć u bilo kom trenutku.

Kursevi za đake

Ovi kursevi su namenjeni deci školskog uzrasta koja imaju strani jezik u okviru svog školskog programa. Rad se odvija u skladu sa programom izdavača čiji udžbenik je Word Whiz Škola stranog jezika. Cilj je da se pruži pomoć u savladavanju školskog gradiva, vrši priprema za školske testove i za popravljanje ocena.

  • Kraljice Katarine br. 10
    (ulaz iz Slobodana Principa Selje)
    Banovo Brdo, 11030 Beograd
  • 064 / 613 – 4796
  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremnjene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Engleski jezik A1 – C2
Nemački jezik A1 – C2
Italijanski jezik A1 – C2
Francuski jezik A1 – C2
Ruski jezik A1 – C2
Holandski jezik A1 – C2

Naše sedište je na lokaciji