Čime se bavimo?

Škola stranih jezika Modern English School je specijalizovana škola za učenje engleskog jezika.
Uspešna nastava je jedan od glavnih ciljeva postojanja naše škole. Da bi ona to stvarno i bila mi smo posebnu pažnju posvetili sledećim elementima:
Metodologija rada

Prilikom usvajanja metoda izučavanja jezika i oblika rada opredelili smo se za u svetu opšteprihvaćen komunikativni pristup, što znači da je naš prvenstveni cilj da polaznici nauče da komuniciraju na stranom jeziku.

U nastavi smo veoma fleksibilni prema potrebama naših polaznika. Pošto je vaše vreme dragoceno, trudimo se da ga iskoristimo na najbolji mogući način. Tako su i termini za kurseve veoma fleksibilni i traju od 8 do 22 časa.

Nastava se izvodi po najnovijim originalnim udžbenicima uz audio i video podršku. Uz to se koriste rečnici, gramatike, testovi i knjige poznatih izdavačkih kuća kao što su Cambridge University Press, Oxford University Press, Pearson (Longman), Macmillan, Ladybird, Express Publishing, MM Publications.

Škola Modern Englsih School omogućava kupovinu knjiga, rečnika, CD-a i drugih edukativnih materijala a poseduje i svoju biblioteku sa mnoštvom knjiga i časopisa. Sve studente ohrabrujemo da iskoriste i ove dodatne sadržaje.

Pre upisa sa svakim polaznikom, čak i onim najmlađim, obavlja se razgovor i testiranje.
Testiranje u toku kursa

Pažljivo pratimo rad i napredak svakog polaznika. U toku kursa vrši se redovna provera napredovanja, a na kraju se polaže završni test i dobija pisani izveštaj o radu, kao i diploma o završenom kursu. Za testiranje u toku kursa koriste se testovi koji pokrivaju materiju koju obrađuje udžbenik kao i dodatni testovi koje profesori samostalno prave kako bi testirali posebne oblasti.

Nastavni kadar Modern English School je sačinjen od profesora engleskog jezika koji su obrazovani u Srbiji i u inostranstvu, a oni su motivisani, pouzdani i puni entuzijazma. Trude se da prenesu svoja znanja, veštine i iskustva na najbolji mogući način primenjujući najsavremenije metode za učenje engleskog jezika.

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremnjene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Engleski jezik A1-C2