Čime se bavimo?

Voyager škola stranih jezika nalazi se u centru Niša, odmah iza Dušanovog Bazara, u Učitelj Milinoj ulici broj 8. Od septembra 2014. počeli smo rad i na drugoj lokaciji, na Panteleju, Somborska 41/7.

Osnovala ga je grupa saradnika koja želi da, kombinujući svoje profesionalno znanje jezika i dugogodišnje radno iskustvo i profesionalizam u korporativnom okruženju, ponudi zajednici visoko profesionalnu obuku koja je utemeljena i oprobana u realnom okruženju i koja odgovara konkretnim životnim ili profesionalnim potrebama naših polaznika.

U Voyager školi stranih jezika osnovci mogu steći svoja prva znanja ili proširiti postojeća kod nas, u prijatnom okruženju naših prostorija, uz podršku naših predavača sa značajnim predavačkim i pedagoškim iskustvom.

Ukoliko imate posebne želje koje se tiču tempa nastave ili programa, tu smo da zajedno dođemo do najkvalitetnijeg rešenja, uzimajuću u obzir Vaše prethodne aktivnosti vezane za učenje jezika, Vaš uzrast, poslovne i životne planove.

Voyager  škola stranih jezika prepoznaje potrebu za podučavanjem jezika iz usko stručnih oblasti za kojima se javlja potreba na današnjem tržištu radne snage. Mi smo specijalizovani za “poslovni engleski”, ali ne kao nejasan i uopšten koncept, već kroz jasno profilisane kurseve za određena zanimanja ili oblasti.

Iz ponude izdvajamo sledeće: Medicina, Turizam, Autoindustrija, Telekomunikacije, Informacione tehnologije, Ljudski resursi, Komercijala, Finansije, Bankarstvo, Ugostiteljstvo/Hotelijerstvo, Marketing i Advertajzing.

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremnjene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Engleski jezik A1-C2
Nemački jezik A1-C2
Francuski jezik A1-C2

Video prezentacija