Biznis centar Niš
biznis centar digitalni marketing dropshipping poslovna komunikacija

O Biznis Centru

Biznis Centar Niš u ponudi ima kurseve digitalnog marketinga, dropshippinga i poslovne komunikacije i veštine prodaje. U Biznis Centru dočekaće Vas ekipa predavača sa višegodišnjim iskustvom. Koncepcija svih obuka je takva da se insistira na što više praktičnih primera i vežbi. Na taj način se svaki polaznik bolje upoznaje sa materijom i stečena znanja sa obuke može kasnije samostalno da koristi. Nalazimo se u samom centru Niša. Obuke se obavljaju grupno. Grupe su manje po brojnosti radi bolje efikasnosti. Kabinet poseduje i veliku tablu i projektor koji Vam omogućavaju lakše praćenje časova. Kursevi su namenjeni početnicima u digitalnom marketingu, vlasnicima malih preduzeća kao i onima koji žele da ponude svoje usluge na nekoj od freelance platformi.

Digitalni marketing

Nauči internet marketing, copywriting, SEO optimizaciju, Fejsbuk administraciju i Google oglašavanje. Prestigni konkurenciju. Digitalni marketing kurs je najbrži i najjednostavniji način za pokretanje internet biznisa.

Dropshipping

Otkrijte osnove Dropshipping-a i započnite samostalno posao o kome ste sanjali. Samo za prvih 20 korisnika -60% od originalne cene.

Poslovna komunikacija

Ukoliko želite da se zaposlite u jakoj kompaniji, veštine komunikacije i alati prodaje su sredstva kojima treba dobro da vladate.

Pronađite posao ili poboljšajte poziciju na kojoj radite. Uz pomoć naše obuke možete uspešno pokrenuti ili razviti i sopstveni biznis.

Steknite i vi neophodna znanja iz oblasti online marketinga. Naučite kako da profesionalno iskoristite internet, online platforme i servise koji će Vam omogućiti da ostvarite uspešnu karijeru i odličnu zaradu.

Prvi čas za bilo koji kurs je promotivan i besplatan!

Za sve polaznike koji uspešno završe obuku obezbedjeni su i sertifikati Centra za obrazovanje BIZNIS CENTRA o uspešno završenoj obuci.

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremljene prostorije

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Digitalni marketing /
Dropshipping /
Poslovna komunikacija i veštine prodaje /