Čime se bavimo?

Eccentrix godinama unazad opravdava poverenje svojih klijenata i s ponosom predstavlja najveći broj edukatvnih programa u oblasti informacionih tehnologija, najznačajnijih svetskih vendora kao što su Microsoft, Cisco, Citrix, CompTIA, VMware i mnogih drugih!

Naša misija je unapređenje profesije kroz pružanje rešenja za razvijanje veština. Znanje i stručnost su odgovor na brze promene i izazove sa kojima se danas suočavaju mnoge industrije informacionih tehnologija.

Strategija rasta u Eccentrix-u je utemeljena na izgradnji snažnih odnosa sa klijentima i saradnicima, bazirana na poverenju, kvalitetu, stručnosti i profesionalnosti naših usluga.

Trening centar

Sa preko 500 dostupnih kurseva u našem katalogu, Eccentrix je siguran partner u pružanju specijalističkih obuka za potrebe vaše organizacije. Naš raznovrstan portfolio pokriva najsavremenije zahteve i izazove koji su aktuelni u sferi informacionih tehnologija.

Koristimo inovativne načine predavanja. Obuke možete pratiti u našim učionicama, a pružamo vam mogućnost pohađanja kursa on-site (u realnom vremenu). Uspostavili smo platformu koja dozvoljava fleksibilne rasporede i eliminiše potrebu da čekate za početak izabranog treninga, a ujedno se istom služimo za izvođenje svih obuka on-site uz minimalne promene vašeg okruženja.

Konsultantske usluge

Kontinuirana tehnološka evolucija donosi promene, a posebno utiče na tehničku infrastrukturu potrebnu za podršku vaše kompanije. Iz tog razloga, neophodno je strateški pristupiti i prilagođavati se promenama. Mi nudimo rešenja koja imaju za cilj stabilizaciju i maksimiziranje tehnoloških rezultata i možemo vam pomoći u različitim vrstama projekata.

Naš cilj je da Eccentrix bude sinonim za kvalitet, stručnost i profesionalnost. Uverite se sami i kontaktirajte nas!

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremnjene prostorije

  • Virtualna učionica

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Stručni kursevi i obuke /
Online kursevi /
Privatni časovi /
Kursevi intelektualnih veština /
Administrativni kursevi /
Međunarodni ispiti /
Škola računara /

Video prezentacija