Čime se bavimo?

Centar za obrazovanje Edukat organizuje za Vas 2D kompjutersko crtanje i 3D modeliranje u programima AutoCAD i Inventor Professional.

Pripremili smo za Vas i Web dizajn (Word Press i platforme), C#, LabVIEW, Photoshop, Microsoft SQL Server Querying, Word, Excel, Power Point (MS Office paket) i Inventor Professional. Obuke se izvode na osnovnom i naprednom nivou, u grupama ili pojedinačno.
Predavanja drže naši iskusni predavači u opremljenom kabinetu sa novim kompjuterima (1 polaznik na 1 laptop) sa licenciranim operativnim sistemom Windows 10 i licenciranim korisničkim programima AutoCAD 2016, Inventor Professional 2016, Office 2010, itd.
Kabinet poseduje i veliku tablu i LCD TV koji Vam omogućavaju lakše praćenje časova. Grupe su male, do maksimalno 5 polaznika.
Za sve polaznike obezbeđene su skripte sa predavanja u digitalnom obliku, kao i sertifikat i potvrda o uspešnoj završenoj obuci.

Posebne pogodnosti za veće grupe i grupno prijavljivanje. Mogućnost organizovanja IN HOUSE kurseva, pozvati za dodatne informacije.

HR (Human Resources – ljudski potencijali) obuke su nezaobilazni deo modernog poslovanja. Jedan od glavnih izazova u poslovnom menadžmentu, bilo da je reč o velikim korporacijama ili o malim i srednjim preduzećima, jeste koordinacija u radu zaposlenih. Podrazumeva se da je čovek osnovni alat potreban za obavljanje svakog posla i jedini koji taj posao može unaprediti i dovesti do vrha. Zato sve počinje od odabira.
Dozvolite da Vas naš tim profesionalnih predavača sa višegodišnjim iskustvom izvede na pravi put.

Centar za obrazovanje Edukat je spoj tradicionalnih metoda učenja i modernog poslovanja.

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja
  • Iskusni predavači
  • Grupna nastava
  • Mogućnost IN HOUSE rada

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Stručni kursevi i obuke /
Privatni časovi /
Hobi škole /
Škola programiranja za decu /
Kursevi intelektualnih veština /
Administrativni kursevi /
Škola računara /

Video prezentacija