Čime se bavimo?

OKschool je jedinstvena ponuda kurseva i stručne edukacije na tržištu i predstavlja spoj tradicionalne nastave, iskoristite ovaj jedinstvni spoj tradicionalne nastave i učenja na daljinu i steknite znanja i veštine koje će vam doneti uspešnu karijeru! Brzo. Lako. Za dobar posao!

OKschool vam nudi kurseve i edukacije iz najrazličitijih oblasti IT-a, poslovnih veština, engleskog jezika i još mnogo toga!
Naši predavači i instruktori imaju dve bitne karakteristike: stručni su u svojoj oblasti i znaju kako da prenesu znanje.

OKschool je svim svojim polaznicima obezbedio najsavremenije učionice u Beogradu i Novom Sadu, sa modernom multimedijalnom opremom, projektorima, računarima poslednje generacije i drugim nastavnim sredstvima.
Učionice su koncipirane tako da predavač u svakom trenutku ima uvid u rad svih polaznika i svakom od njih može da posveti maksimalnu pažnju. Najsavremenija oprema i tehnički uslovi za prećenje nastave i multimedijalnih sadržaja, obezbeđuju vam najbolje moguće uslove za sticanje novih znanja i veština u svojoj karijeri.

Zahvaljujući specijalno razvijenoj platformi za učenje na daljinu, steknite nova znanja iz željene oblasti – online! Učenje na daljinu nikada nije bilo bliže!Online praćenje nastave efikasnije je nego ikada zahvaljujući specijalno razvijenoj platformi za učenje na daljinu. Svaki polaznik tradicionalnog kursa, u slučaju da je sprečen da prisustvuje predavanju, može predavanje pratiti uživo, preko live streama ili odgledati predavanje u video arhivi u svakom trenutku.

Polaznici koji kurseve prate online, zahvaljujući DL platformi i live streamu, dobijaju savršene uslove koji im omogućavaju da steknu znanja i veštine kao i svi koji predavanja prate u učionici.
Prezentacije sa multimedijalnim sadržajima su sastavni deo predavanja na OKschool-u. Na taj način želimo da našim polaznicima prezentujemo gradivo tako da mogu brzo i lako da ga savladaju. Zahvaljujući našim multimedijalnim nastavnim sredstvima, uspevamo u tome!

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremnjene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Online nastava

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Engleski jezik A1-C2
Web dizajn /
Grafički dizajn /
Stručni kursevi i obuke /
ECDL kursevi /
Online kursevi /
3ds Max kurs /
Auto Cad kurs /
IOS programer /
PHP programer /
Administrativni kursevi /
Java programer /
Android programer /
Linux kurs /
Menadzment stručnjak /
Marketing i internet stručnjak /