Čime se bavimo?

Kurs digitalnog marketinga – Šta očekivati?

Ovaj kurs / radionica odnosno edukacija je kreirana na osnovu dugogodišnjeg iskustva u radu sa kompanijama, preduzećima i malim biznisima kada je u pitanju digitalni marketing i razvoj poslovanja. Kurs je osmišljen tako da vam pruži konkretna znanja i veštine iz oblasti digitalnog marketinga koje su važne za 2019. godinu i godine koje dolaze. Veštine su važne! To je naša parola. Naučićemo vas veliki broj korisnih veština, i to konkretno kroz rad na primerima što se za veliku većinu pokazalo kao najbolja praksa jer se lakše pamti kroz rad. Naučićemo vas da analizirate i pratite digitalne metrike koje se ostvaruju na internetu. Cilj nam je da posle ovog kursa definitivno donesete odluku da se bavite ovim poslom i na taj način steknete finansijsku nezavisnost, a zašto i da ne pokrenete sopstveni biznis. Naučićemo vas da samostalno pronađete klijenta, napravite mu digitalnu strategiju i sprovedete je u delo sa novostečenim veštinama. I naplatite sve to. Većina vas može i pored stalnog posla da radi sa strane, na taj način sigurno zarađujete još jednu platu mesečno, minimum. Tako da ovaj kurs postaje vaša investicija. Čitajte dalje i saznajte kako.

Kome je namenjen ovaj kurs / radionica?

Bilo da imate određena znanja ili ste potpuni početnik u digitalnom marketingu, vlasnik ste privatnog biznisa, ili direktor / menadžer u kompaniji, ili jednostavno želite dodatno da unapredite svoja znanja i tako lakše dođete do posla ili klijenta, ovaj kurs je idealan za vas jer obuhvata mix digitalnih aktivnosti koje će značiti u 2019. i narednim godinama.

  • pojedincima koji žele da savladaju veštine i shvate principe i potencijale digitalnog marketinga
  • pojedincima koji žele da usavrše i dopune svoje znanje o digitalnom marketingu
  • preduzetnicima koji žele da saznaju potpun potencijal digitalnog marketinga kao i kako da ga primene na svoj biznis modelmenadžerima / direktorima
  • marketinga, prodaje i drugih sličnih pozicija koji shvataju važnost digitalnog marketinga
  • firmama i kompanijama koje žele da unaprede veštine svojih zaposlenih i kreiraju in house timove
  • studentima i nezaposlenima koji žele da steknu nove veštine i znanja

Danas u Srbiji ukoliko imate veštine koje ćemo vas naučiti na kursu, možete zarađivati minimalno sledeće iznose ukoliko se odlučite na samostalan rad.

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremnjene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Stručni kursevi i obuke /
Kursevi intelektualnih veština /

Video prezentacija