fiva logo
fiva cover

Čime se bavimo?

Fiva – auto škola ima iskustvo u obuci vozača više do 40 godina.

Davne 1991 god, otvaramo privatu auto skolu, Yu mobil, kasnije auto “Man” I auto/moto centar “Fiva doo”, koja je objedinila obe poslovnice, I uspesno posluje I danas. Veliki broj sadasnjih vlasnika auto skola je svoj staz počinjao u našem centru, a neki od njih su bili I naši kandidati. Putem teoretske i praktične nastave nastojimo da Vas upoznamo sa pravilima i propisima u saobraćaju kako biste stekli neophodna saznanja i veštine za upravljanje motornim vozilom.

Nastojimo da sve svoje polaznike naučimo da budu strpljivi, tolerantni i odgovorni za volanom. Oprezan i smiren vozač doprinosi ne samo sopstvenoj već i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju. Potrudicemo se da Vam prenesemo svo potrebno znanje I veštine, a na Vama je da li ćete da se tih saveta sutra pridrzavate.

Bezbednost

Fiva – auto škola upozorava da se svi pridržavaju saobraćajnih propisa i znakova, da budu spremni i na eventualne greške i nesmotrenosti drugih učesnika u saobraćaju, da usklade brzinu sa ostalim učesnicima u saobraćaju, povremeno provere da nisu zaboravili saobraćajne propise i znake, pokažu da poseduju saobraćajnu i opštu kulturu.

Upozorenje

Ruke na točku upravljača treba držati kao kazaljke na satu u položaju “deset minuta do dva” kako bi svako skretanje i promena pravca bili bez naprezanja uvek vozite desnom stranom, a pri promeni pravca kretanja ili pri preticanju proverite da li je iza vas drugo vozilo, a preticanje uzvedite tako da ostavite prostor za drugo vozilo, pa se tek onda vratite u desnu stranu.

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremnjene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
A1 kategorija /
A2 kategorija /
A kategorija /
B kategorija /