liber
liber

Čime se bavimo?

Studio za učenje stranih jezika LIBER osnovan je u martu 2006. godine. Osnovu škole činili su, i dalje je čine, profesori sa dugogodišnjim iskustvom u predavanju stranih jezika.

Naša škola stranih jezika nastala je u želji da poboljšamo uslove nastave u odnosu na neke druge škole stranih jezika sa kojima smo sarađivali. Primetili smo da mnoge ustanove ovog tipa ne nude dobre uslove za rad kao što su komforne učionice, kvalitetni udžbenici, dodatni materijali za polaznike, radne sveske za domaće zadatke, frazeološki priručnici…

Mi smo se trudimo da u svoju nastavu stranih jezika uključimo sve potrebne vidove multimedijalne nastave i da svojim polaznicima ne uskratimo one pogodnosti modernog učenja koji se podrazumevaju svuda u svetu.

Grupni časovi

Ovaj vid nastave podrazumeva rad sa 4 do 10 učenika.

Grupni časovi engleskog, nemačkog i ruskog jezika organizuju se po našim nastavnim programima i popularni su kod većine zainteresovanih, a naročito su pogodni za one polaznike koji žele da se ohrabre u komunikaciji i steknu veće samopouzdanje.

Evo zašto smo drugačiji:

  • Atmosfera za učenje mora biti prijatna. Mi dajemo sve od sebe da svakom polazniku pružimo posebnu pažnju. Sve naše učenike poznajemo dobro, imamo uvid u njihove pojedinačne potrebe i svakome pristupamo kao individui. Na taj način, naši đaci osećaju se kao kod kuće.
  • Naše prostorije su prave učionice. Svim polaznicima se ovakav ambijent veoma dopada jer nisu skučeni.
  • U učionicama postoje CD plejeri, kompjuteri, televizori.
  • U prilog svemu gore navedenom ide i činjenica da ogroman broj naših polaznika odlučuje da posle završenog jednog kursa stranog jezika nastavi i drugi nivo, a velika većina njih pohađa više nivoa uzastopce i zadržava se u našoj školi po dve ili tri godine.3
  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremnjene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Engleski jezik /
Nemački jezik /
Ruski jezik /
Grupni časovi /