Čime se bavimo?

Mortimer English Club je poseban sistem učenja engleskog jezika koji se primenjuje od najmlađeg uzrasta deteta. Pažljivo osmišljena kreativna metodologija rada prilazi svakom uzrastu prilazi na odgovarajući način i učenje jezika čini zabavnim. Kao i sa maternjim jezikom, deca spontano i bez pritiska upijaju informacije koje vremenom postaju trajno stečeno znanje. Na našim kursevima akcenat je na govoru i primeni jezika u svakodnevnom životu.

Škola jezika za decu Cool Kids zvanični je partner Mortimer English Club-a i prva u Srbiji koja radi po ovoj metodologiji. Naši kursevi namenjeni su deci od 2 do 12 godina. Grupe su male i formiraju se u skladu sa uzrastom i znanjem. Cilj nam je da sa svakim detetom imamo individualan pristup. Pozitivan stav i ambijent podstiču kod dece želju za otkrivanjem i novim saznanjima.

Kursevi English for Children podeljeni su u grupe formirane prema uzrastu i predznanju. Na ovim kursevima radi se na tome da se pasivno znanje pretvori u aktivno, da se poveća fond reči i sklapaju jednostavne rečenice. U kasnijim fazama English for Children kursa uvodi se čitanje, pisanje i gramatika. Akcenat je na govoru i primeni jezika, a deca po završetku mogu da ostvare jednostavnu komunikaciju.

Kurs je namenjen deci koja imaju osnovno znanje engleskog jezika. Maštovite priče, igre, pisanje i čitanje čine da deca sa lakoćom i radošću pristupaju učenju engleskog. Uvode se osnovna gramatička pravila, a po završetku kursa dete govori sa sigurnošću, spontano i prirodno. Ovaj kurs lako se kombinuje sa drugim metodologijama rada, kao što su to časovi engleskog u osnovnoj školi.

Novi drugar vašeg deteta – mladi vitez Morti glavni je junak kurseva engleskog jezika Mortimer Kluba. Sa Mortijem, slepim mišem Beti, zmajem Malkomom i čarobnjakom Ujka Godrfrijem, deca doživljavaju uzbudljive avanture. Naši kursevi jezika su živopisni i zabavni zahvaljujući dobro osmišljenom pedagoškom pristupu i materijalu. Negovanje vrednosti kao što su saosećanje, razumevanje i radost otkrivanja čine Mortimer sistem za učenje jezika jedinstvenim i uspešnim.

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremnjene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Engleski jezik A1-C2