Čime se bavimo?

KGB Finance – Kurs knjigovodstva – Ima za cilj osposobljavanje kandidata za samostalno vođenje poslovnih knjiga privrednih subjekata uz korišćenje savremenih tehnologija.

Kandidat stiče kompetencije profesionalnog knjigovođe, nakon čega kompanija KGB finance nudi besplatnu praksu u neograničenom trajanju, kako bi stečeno znanje primenili u realnom poslovnom okruženju.

KGB Finance – Kurs knjigovodstva – Metod rada:

KGB akademija nudi jednostavan i oproban pristup (preko 1000 obučenih knjigovođa za preko deceniju iskustva u edukaciji):

-izlaganje teme – teoretska predavanja
-interaktivna radionica – praktični primeri i samostalan rad polaznika, uz podršku mentora
-provera znanja – ispit, sertifikacija
-praktičan rad u realnom okruženju – završni deo obuke
-sertifikacija obučenosti u knjigovodstvenom softveru Billans.

Individualni kurs knjigovodstva KGB akademije je jedinstvena prilika za određeni broj polaznika da kroz individualni rad sa stručnim predavačima akademije steknu najviši nivo osposobljenosti za samostalno vođenje poslovnih knjiga privrednih subjekata. Akcenat je na korišćenju savremenih tehnologija i fokusiranom mentorskom radu uz kontinualnu praksu u realnom okruženju u okviru kompanije KGB finance, gde kandidat ostvaruje pravo prvenstva kod zapošljavanja novih knjigovodstvenih kadrova.

Pristup KGB akademije individualnoj obuci je razrađen u praksi sa velikim brojem obučenih knjigovođa, a sastoji se iz sledećih aktivnosti:

-izlaganje teme – teoretska predavanja
-kontinualni praktičan rad u realnom okruženju – sve vreme trajanja obuke
-provera znanja – ispit, sertifikacija
-sertifikacija obučenosti u knjigovodstvenom softveru Billans.

Kao apsolutni lider po kvalitetu obuke i broju uspešno edukovanih knjigovodstvenih kadrova u Srbiji, kompanija KGB finance od 2012. godine kroz program KGB akademije nudi prvi pravi online kurs knjigovodstva u Srbiji! Oslanjajući se na softverski najkompletnije i najprimenjivanije rešenje za e-learning u Evropi, omogućili smo Vam da ovladate knjigovodstvenim znanjima sedeći za svojim računarom – gde god se nalazili. Sve ono što bi naučili dolazeći kod nas, apsolutno možete savladati kroz naš online kurs.

Po uzoru na standardni knjigovodstveni kurs, online obuka se vrši kroz tri etape:

-nastavna faza – video predavanja
-provera znanja – ispit, sertifikacija
-edukativna praksa.

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremnjene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Online nastava

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Kurs knjigovodstva /
Online kurs knjigovodstva /
Individualni kurs /