business academy logo

Čime se bavimo?

Business Academy je ovlašćena od odeljenja za međunarodne ispite Univerziteta u Kembridžu, HRC Instituta, International Qualifications Network, CMI i drugih obrazovnih i poslovnih institucija da obučava polaznike po naprednim programima za poslovne veštine i izdaje zvanične poslovne diplome i sertifikate priznate od 627 visokoškolskih institucija, kao i unutar kadrovskih službi regionalnih i svetskih preduzeća. Cilj Business Academy je jednostavan: da Vam omogućimo profitabilnu karijeru.

Izaberite oblast koja Vas najviše privlači. Pred Vama je 13 odseka. Od Cambridge poslovnog programa, menadžmenta ljudskih resursa i strategijskog i operativnog menadžmenta, preko marketinga, prodaje i međunarodnog biznisa, pa sve do finansijskog menadžmenta, menadžmenta projekata, poslovne administracije, preduzetništva, odnosa sa javnošću, investicionog menadžmenta i berzanskog poslovanja i menadžment prometa nepokretnosti.

Posle svake izabrane oblasti imamo dva jednostavna cilja za Vas.

Prvi je da posle školovanja napredujete, dobijete odlično plaćen posao. Drugi cilj je da Vam pružimo iskustvo školovanja koga ćete se sećati sa uživanjem.

Mislimo da su to dobri ciljevi i znamo kako da ih ispunimo.

Zato se školovanje vodi po naprednom jednogodišnjem poslovnom programu, po zvaničnom ovlašćenju Cambridge odeljenja za međunarodne ispite. Kompaktno je i traje 12 meseci, podeljeno u tri trimestra.

Poslovna znanja i veštine se izučavaju kroz 168 različitih kurseva sa ukupnim fondom od 896 časova. Zbog tolikog intenziteta, na BusinessAcademy ćete steći realnu poslovnu stručnost. Odlično naplativu.

U zavisnosti od izabranog odseka, po zavšetku polaganju od Business Academy dobijate odgovarajuće sertifikate i stručna zvanja, overena u Kembridžu, HRC institutu i svetski priznatih sertifikacionih institucija. Sve diplome i stručni sertifikati su priznati u zemlji i inostranstvu.

 • Cara Dušana 34, 11080 Zemun, Srbija

  Masarikova 5 (ulaz iz Kralja Milana), Palata Beograd, 11000 Beograd, Srbija

  Danila Kiša 5, 21000 Novi Sad, Srbija

 • Prijemna služba:  011 / 4011 – 210,  011 / 7856 – 110
  Servis za polaznike: 011 / 4011 – 240,  011 / 7856 – 140

 • Interaktivna nastava

 • Savremeno opremnjene prostorije

 • Online nastava

 • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Cambridge poslovni program /
Medjunarodno poslovanje /
Menadžment ljudskih odnosa /
Strategijski i operativni menadžment /
Marketing menadžment /
Prodaja i menadžment prodaje /
Finansijski menadžment /
Menadžment projekata /
Poslovna administracija /
Preduzetništvo /
Odnosi sa javnošću /
Investicioni menadžment i berzansko poslovanje /
Menadžment prometa nepokretnosti /

Video prezentacija