Čime se bavimo?

Finance Team iz Novog Sada vec 8 godina organizuje kurseve za obrazovanje kadrova u računovodstvu i knjigovodstvu po jedinstvenoj metodi.

U nastavi se primenjuju naj savremenije metode i postupci za logičko učenje i pamćenje i metode uključivanja polaznika za aktivan rad i inicijative tokom kursa, što je preporuka EU.

Predavači su :

Nada Zlatković, diplomirani ekonomista,Ovlašćeni revizor eksterne revizije Sertifikovani stečajni upravnik

sertifikovani ovlašćeni računovođa sa tridesetogodišnjim iskustvom na rukovodećim računovodstvenim pozicijama u privrednim društvima različitih delatnosti: proizvodnim, spoljnotrgovinskim, finansijskim i javnim ustanovama.

Jelena Bogdanović šef računovodstvsa ,diplomirani strategiski menadžer ovlašćeni računovodja sa višegodišnjim iskustvom u računovodstvenoj praksi i i finansijama predavač 7 godina.

Poverenje naših polaznika nam je na prvom mestu.

Knjigovodstvene usluge su potpune i prilagođene ekonomskim mogućnostima klijenata.

Knjigovodja je zanimanje koje poslodavci traže

Skoro svaka firma ima svoju knjigovodstvenu službu, a veliki je broj novootvorenih knjigovodstvenih agencija u poslednje vreme, svi oni imaju potrebe da zaposle u svom timu knjigovođe koji znaju posao. Polazeći od ovih činjenica, u FINANCE TEAM-u projektovali smo metode rada i postupke i određene alate koji imaju za cilj da vas vrlo brzo i efikasno osposobe za ovo visoko traženo zanimanje.

Pored polaznika koji nemaju nikakvog iskustva škola FINANCE TEAM pruža vlasnicima firmi, kao i radnicima koji se već bave knjigovodstvom mogućnost usavršavanja i sticanja novih znanja. Specifična metodologija koja se primenjuje na nastavi omogućava maksimalni uspeh.

Polaznici kursa

Kurs mogu pohađati svi koji imaju završenu najmanje srednju četvorogodišnju školu. Polaznici kursa ne moraju da imaju bilo kakvo predznanje, ono se ne podrazumeva, garantuje se potpuno uspešno savladavanje predviđenog nastavnog plana ukoliko se polaznici pridržavaju pravila kursa.

Pogodnosti za polaznike

Grupna nastava u školi za samostalnog knjigovođu i ovlašćenog knjigovođu – kontrolora organizuje se 2 puta nedeljno. U toku jednog nastavnog dana, grupa ima 3 vezana školska časa.

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremnjene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Online nastava

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Stručni kursevi i obuke /
Online kursevi /
Administrativni kursevi /
Međunarodni ispiti /

Video prezentacija