Čime se bavimo?

O nama.
Škola engleskog jezika English Kingdom koristi najsavremenije kurseve i metode učenja po uzoru na najprestižnije škole u Engleskoj i Americi.

English Kingdom je specijalizovana škola za učenje i usavršavanje engleskog jezka, koja svojim polaznicima nudi opšte i strukovne kurseve, kao i pripremu za polaganje medjunarodno priznatih ispita. Svi kursevi su u skladu sa Zajedničkim evropskim okvirom (Common European Framework of Refererence for Languages). Nastavu izvodi profesor engleskog jezika, koristeći najsavremenije metode koje se već primenjuju u školama u Britaniji, Americi i Malti. Profesor poseduje višegodišnje iskustvo u radu sa studentima i odraslima, koji svoje znanje usavršavaju u zemlji i inostranstvu.

Prostorije.
Učionice su opremljene savremenim video i audio sredstvima: televizorima, DVD, grafoskopom, kompjuterom a učionica za decu nižeg uzrasta.Poseduje bogatu zbirku lutaka, marioneta i veliki broj zanimljivih igara.U školi se posebno ističe biblioteka koja je na raspolaganju našim polaznicima. Dodatnom literaturom na stranom jeziku ovde je moguće proširiti svoje znanje.Većina đaka u našu školu dolazi putem preporuke.

Zadatak.
Cilj nam je da na ovim nivoima znanja i u ovom uzrastu polaznici škole lako ostvaruju komunikaciju na ciljnom jeziku, u svim segementima, na različite teme, kako kroz priču, tako i kroz pisanje, čitanje, slušanje. Sa našim polaznicima svakako idemo ispred nivoa školskog gradiva, a naši profesori su uvek tu da im pomognu ukoliko je potrebno za školu.

Naši đaci uče u vedroj i dinamičnoj atmosferi. Na času pričamo samo na engleskom jeziku i stavljamo akcenat na učešće đaka u aktivnostima i igri. Deca aktivno koriste engleski od samog početka. Na taj način se razvija odličan izgovor i samopouzdanje u komunikaciji.
Kod učenja jezika važi pravilo:Što se pre počne, lakše i bolje se jezik uči (isto kao maternji jezik).

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremnjene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Engleski jezik A1-C2