Čime se bavimo?

EnglishWise nastao je iz želje za jednim drugačijim pristupom nastavi stranog jezika.
Naime, na osnovu dugogodišnjeg iskustva, zaključila sam da individualna nastava polaznicima najviše koristi u usvajanju jezika. Dobila sam ideju o jezičkom centru koji bi se izdvajao od drugih centara i škola stranih jezika po tome što bi bio specijalizovan za individualne časove.

Kao početnik u nastavi počela sam da radim 1996. godine, a zatim, 2000. godine zaposlila sam se u Oxford Centru, etabliranoj školi engleskog jezika u Beogradu, gde sam provela 13 godina.

To je bila prilika za sticanje bogatog profesionalnog iskustva u radu sa polaznicima svih uzrasta i profila, u grupnoj i individualnoj nastavi opšteg i poslovnog engleskog jezika, pripremama polaznika za međunarodnoo priznate ispite iz engleskog jezika, zatim u osmišljavanju materijala za seminare za stručno usavršavanje kolega iz državnih škola i učešću na tim istim seminarima u ulozi trenera, i mnogim drugim aktivnostima.

Ipak, nije nastava jedina oblast kojom se bavim. Još tokom studija počela sam da se bavim prevođenjem materijala iz različitih stručnih oblasti, i izvesno vreme sam radila kao stručni prevodilac na Ekonomskom fakultetu u Beogradu. U kasnijem radu kao samostalni prevodilac ostvarila sam saradnju za velikim brojem korporativnih i individualnih klijenata.

Radoznalost i želja za znanjem motivisali su me da se na tom polju stalno usavršavam, naročito u oblastima kao što su upravljanje, bankarstvo i finansije, revizija i računovodstvo, elektronsko poslovanje, različite oblasti novih tehnologija, informacione tehnologije, i drugo.

EnglishWise ne nudi samo časove engleskog jezika, već i prevodilačke usluge. Ovaj centar predstavlja ostvarenje želje da polaznici koji uče engleski dobiju časove po meri svojih potreba i sposobnosti, a klijenti kojima su potrebne prevodilačke usluge kvalitetan i brz prevod.

Ukoliko i Vi imate ideju, želju ili san za čije ostvarenje Vam je potreban engleski jezik, dođite kod nas!

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremnjene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Online nastava

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Engleski jezik A1-C2