Čime se bavimo?

Dobrodošli u ILAS obrazovni centar

Pred vama je važna odluka – izabrati školu u kojoj ćete započeti ili nastaviti učenje stranog jezika.

Poznavanje stranih jezika oduvek je, a u naše vreme dostupnosti turističkih putovanja, Interneta, studiranja u inostranstvu i konkurentnosti globalnog poslovanja naročito, nerazdvojan deo opšteg i stručnog obrazovanja svakog čoveka.
Ponuda škola jezika je velika i raznovrsna. Različiti nivoi, tipovi, intenzitet i trajanje kurseva, jedinstveni ili kombinovani metodi, širok dijapazon cena… sve to može delovati u najmanju ruku zbunjujuće.

Međutim, ako čitate ove redove, već ste na pravom putu. Naša škola je nova, ali iza svakog od zaposlenih profesora stoji ne samo odgovarajuće fakultetsko obrazovanje u oblasti jezika i stalno stručno usavršavanje, već i godine praktičnog rada u nastavi i generacije zadovoljnih učenika.

Mi ne obećavamo čuda i kratke rokove – učenje jezika je ozbiljan i dugotrajan posao, ali ga zajedno možemo učiniti zanimljivim i uspešnim. Sa naše strane, imaćete profesionalne i posvećene predavače, najsavremeniju metodiku, sva potrebna nastavna i tehnička sredstva, prijatnu, podsticajnu atmosferu i dobro opremljen, potpuno nov prostor u centru grada. Uz Vašu motivaciju i želju da ovladate jezičkim veštinama i na taj način proširite svoje profesionalne kvalifikacije i opšte obrazovanje, uspeh neće izostati.
Prijavite se telefonom ili putem formulara na sajtu. Mi ćemo Vas pozvati, detaljno objasniti našu ponudu i, ukoliko već posedujete određeno znanje jezika, dogovoriti odgovarajući termin za ulazno testiranje. Precizno ćemo utvrditi nivo Vašeg poznavanja jezika, a zatim i predložiti kurs koji najviše odgovara Vašem znanju i potrebama.

Takodje nas možete posetiti u našim prostorijama i lično dobiti sve potrebne informacije o kursevima i ispitima jezika koje organizuje Obrazovni centar ILAS. Dobrodošli!

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremnjene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Strani jezici /
Stručni kursevi i obuke /
ECDL kursevi /
Privatni časovi /
Međunarodni ispiti /

Video prezentacija