Čime se bavimo?

ATC je mesto okupljanja i IT entuzijasta i iskusnih profesionalaca. Mesto gde možete započeti svoju karijeru ili je unaprediti.

Zavisi od toga šta vi želite?

Zašto da odaberem baš

ATC?

U moru različitih IT škola, logično je da odaberete onu u kojoj ćete učiti od onih koji se tim poslom profesionalno bave.

KO SMO MI? ADMIN TRAINING CENTER [ATC].

ZAŠTO SMO OVDE? DA SA VAMA PODELIMO ŠTA ZNAMO.

ATC je mesto okupljanja i IT entuzijasta i iskusnih profesionalaca. Mesto gde možete započeti svoju karijeru ili je unaprediti. Mi smo edukativni centar za specijalizovane obuke iz oblasti informacionih tehnologija.

Na upit možemo da organizujemo specijalizovane obuke prilagođene poslovnim potrebama IT timova u oblasti serverske administracije (bez obzira na platformu), bezbednosti (CISSP obuka), IT menadžmenta (ITIL) kao i Cisco obuke (CCNA, CCNP).

ATC računarska laboratorija je opremljena vrhunskim Fujitsu serverima i radnim stanicama, NetApp storage uređajima kao i HP i Cisco mrežnom opremom.

Ovakvim pristupom edukaciji, kroz usmerenu obuku za rad u specifičnom okruženju, polaznici imaju jedinstvenu priliku da nauče ne samo metode rada sa određenim procedurama i programima, već i rešavanje simuliranih problema koji se najčešće javljaju sa određenom kombinacijom opreme i platforme. Obuka u ovakvim uslovima je u stvari priprema polaznika za budući posao gde posle praktičnog treninga može da obavlja sve poslove koje zvanje administratora određene platforme podrazumeva.

ATC je i ovlašćeni Pearson Vue i Kryterion testing centar ukoliko želite da steknete neki od međunarodno priznatih IT sertifikata.

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremnjene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Linux kursevi /
IT menadžment kursevi /
Microsoft kursevi /
CompTIA kursevi /
GDPR kursevi /
Cisco kursevi /
QA Engineer – Quality Assurance kursevi /
CISSP kurs /
Etičko hakovanje kurs /
Desktop Virtuelizacija – VMware kurs /
Kurs Programiranja /

Video prezentacija