Čime se bavimo?

CPU je domaća privatna firma osnovana 2000.godine u Beogradu, koja se bavi edukacijom, savetovanjem, implementacijom, razvojem i održavanjem sistema u oblasti informacionih i komunikacionih tehnologija. Sastoji se od ljudi koji su eksperti u oblasti informacionih i komunikacionih tehnologija i trening menadžmenta.

Sa demonstriranom ekspertizom u realizaciji kritičnih poslovnih IT rešenja, CPU predstavlja jednu od vodećih firmi u Srbiji za pružanje kompletnog spektra IT usluga.

Nakon dugogodišnjeg pozicioniranja na domaćem tržištu i velikog broja uspešno izvedenih projekata u segmentu srednjih i velikih preduzeća, strateški planovi firme CPU u narednih 5 godina, obuhvataju proširenje aktivnosti na regionalno, a zatim i svetsko tržište.

Pored zvaničnih, svima dobro poznatih kurseva firme Microsoft, CPU vam omogućava i pohađanje opštih kurseva koji adresiraju bezbednost i administraciju informacionih sistema. Za sve dodatne informacije u vezi ovih kurseva, molimo vas da nas kontaktirate.

Za priznavanje i prepoznavanje vašeg uspeha, odnosno sertifikata u svetu pomaže Vam naš partner PearsonVUE koja je izbor stotine najpoznatijih svetskih IT firmi kada je u pitanju testiranje stručnosti i sertifikacija kandidata.

Microsoft kursevi su namenjeni polaznicima svih kategorija i profila, od zaposlenih u kаncelаrijama do iskusnih IT stručnjаka i progrаmerа. Pored sticanja znanja Microsoft obuka u CPU će vаm pomoći dа se pripremite zа sledeći ispit.

Unapredite svoje veštine i znanja o Microsoft proizvodima i tehnologijama. Program Microsoft edukacije nudi kompletan set resursa za obuku i sertifkacije. Izaberite proizvod ili tehnologiju u kojoj želite da ostvarite napredak:

 • Sava Centar, Milentija Popovića 9
  Prizemlje, Delegatska jedinica 5

  11070 Novi Beograd, Srbija

 • +381 11 311 1527
  +381 11 311 1824
 • Interaktivna nastava

 • Savremeno opremnjene prostorije

 • Prilagodjeno svim nivoima znanja

 • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Strani jezici /
Stručni kursevi i obuke /
Međunarodni ispiti /
Škola računara /

Video prezentacija