Čime se bavimo?

Crater VFX Training Center je škola kompjuterske animacije i vizuelnih efekata u okviru jednog od najpoznatijih studija za vizuelne efekte u Srbiji i regionu – Crater Studija.

Uspešno se bavimo obukom odraslih i tinejdžera u oblasti kompjuterske grafike od 2012. godine. Veliko nam je zadovoljstvo da iskustvo stečeno u kreiranju animacija i vizuelnih efekata za filmove, reklame i razne televizijske sadržaje, prenesemo zainteresovanima i stvorimo profesionalce u VFX industriji.

Program naše škole obuhvata osnovne kurseve u softverima Photoshop, After Effects, Premier, Revit Architecture, 3ds Max i Maya, kao i edukaciju iz digitalne fotografije. Pored toga, organizujemo i napredne kurseve za različite profesije u okviru VFX industrije, kao što su Modeling, Lightning, Rigging, Animation, Digital Effects, Matte Painting i Compositing.

Specifičnost naših kurseva je u tome što pružaju primenljivo praktično znanje i priliku da polaznici saznaju kako ovaj posao zaista izgleda. U tome im pomažu naši predavači, profesionalni artisti sa bogatim internacionalnim iskustvom u oblasti filmske, gejming i VFX industrije, kao i fotografije, arhitekture i dizajna.
Polaznicima naprednih kurseva omogućavamo dodatno usavršavanje kroz praksu u Crater studiju. Najboljima nudimo mogućnost zaposlenja.
Napravite prvi korak i razvijte veštine vizuelno-grafičkog izražavanja!

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremnjene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Stručni kursevi i obuke /
Privatni časovi /
Hobi škole /
Škola računara /

Video prezentacija