Čime se bavimo?

Hakademija ti nudi nekoliko različitih kurseva programiranja. U pitanju su najtraženiji i najplaćeniji programski jezici današnjice.
Stekni znanje za zanimanje 21. veka — pravi sajtove, igre, web i mobilne aplikacije.Na Hakademiji ćeš naći najtraženije kurseve programiranja na jednom mestu – JavaScript kurs, WordPress kurs, Python kurs, Kotlin kurs, Swift kurs, Linux kurs.
Širimo znanje – to nam je misija. Svesni smo da imamo ogroman uticaj na živote naših polaznika i njihovu budućnost, zato se trudimo da iz svakog pojedinca izvučemo maksimun, da prenesemo znanje što bolje i spremimo ih za budući posao. To je najmanje što možemo da uradimo s obzirom na poverenje koje nam daju.
Pored kurseva, na Hakademiji organizujemo i jednodnevne i dvodnevne radionice na različite teme. Pored toga, na svim kursevima imamo i deo na kome ćeš naučiti kako da pronađeš klijente i dobiješ posao, tehnike pregovaranja, kako da se pravno zaštitiš i sve ostalo što treba da znaš ako želiš da se baviš frilensingom i nalaziš kiljente.

Jako bitno je to da u programu naših kurseva ima mnogo više prakse nego što je to inače običaj na kursevima. Na Hakademiji tokom kursa ćeš napraviti nekoliko projekata i na taj način izgraditi mini portfolio koji ćeš posle moći da pokažeš poslodavcu ili potencijalnom klijentu. A za najbolje polaznike smo obezbedili sigurnu praksu u trajanju od najmanje dva meseca.
Intezivni kursevi programiranja su i za početnike. Kursevi su osmišljeni tako da naprave odličnu osnovu za dalje samostalno usavršavanje. Dosta praktičnih vežbi obezbediće da polaznici izgrade mini portfolio tokom kursa. Iskoristi priliku i rezerviši odmah svoje mesto na nekom od kurseva koji te interesuju

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremnjene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Frontend /
WordPress /
Python /
Kotlin /
Swift /
Linux /