Čime se bavimo?

Škola računara CET je lider u neformalnom informatičkom obrazovanju, iza koje je više od 20 godina uspešnog rada i preko 46.500 zadovoljnih polaznika. Zakažite obuku za rad na računaru u najboljoj školi u Beogradu, u čijoj ponudi je preko 70 obuka kako za početnike tako i za profesionalce.

Naši profesionalni treneri će Vas naučiti veštinama rada na računaru u osnovnim programima i pripremiti za polaganje međunarodno priznatih IT sertifikata. Obuku drži izuzetno motivisan i visoko kvalifikovan trenerski kadar, sa velikim profesionalnim iskustvom, ali i radom sa ljudima.

Još jedna od prednosti Škole računara CET je rad u malim grupama, koje čine do 10 polaznika. To omogućava posvećenost pojedincu i njegovim potrebama, čime se polaznici uspešno pripremaju za samostalni rad i polaganje međunarodnih sertifikata.

Nastava se izvodi na vrhunskoj opremi i najnovijim verzijama softverskih paketa. Obuke se stalno inoviraju i prilagođavaju novim verzijama programa, koju prati i adekvatna računarska literatura.

Kursevi za decu

U CET-u organizujemo kurseve programskih jezika C#, SCRATCH i PYTHON namenjene uzrastima već od III razreda osnovne škole, a maštovitim i radoznalim učenicima i učenicama otvaramo i vrata SVETA IGRICA, gde se pored osnovnih postulata JAVA programskog jezika uči o direktnoj upotrebi ovog programskog jezika u najpopularnijoj grani IT industrije – video igrama.

Informatika i programiranje prepoznati su kao najznačajnije veštine budućnosti, i već sada su uvedene u osnovno obrazovanje – te s punim pravom možemo govoriti o osnovnoj informatičkoj pismenosti, ali formalno obrazovanje i pored svih napora tek lagano i veoma neujednačeno prati dinamiku ovih promena. Svi naši kursevi za decu usmereni su upravo na učenike osnovnih ali i srednjih škola kako bi se već pre značajnog profesionalnog opredeljenja upoznali sa zanimljivim svetom programiranja i informatike.

  • 10 savremeno opremljenih kabineta
  • Grupe do 10 polaznika
  • Od kurseva za najmlađe do stručnih specijalizacija
  • 396 izdanja stručne literature
  • 5 sertifikovanih Microsoft trenera

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Stručni kursevi i obuke /
Online kursevi /
Privatni časovi /
Hobi škole /
Škola programiranja za decu /
Kursevi intelektualnih veština /
Administrativni kursevi /
Međunarodni ispiti /
Škola računara /

Video prezentacija