Čime se bavimo?

Beogradski Institut za tehnologiju – BIT je premium škola za programiranje sa fokusom na praktičnu primenu znanja u IT industriji.

Prateći svetske trendove u oblasti tehnologije, trenutno stanje lokalne IT industrije i opšte stanje obrazovanja u Srbiji, uočili smo prostor za modernizaciju obrazovanja i komoditizaciju nekih delova IT tržišta. Intelektualni potencijal naše zemlje je nedovoljno iskorišćen. Osnovali smo BIT zato što duboko verujemo da za rad u IT sektoru ljude možemo obrazovati u kratkom roku.

Primarni cilj naše škole je zapošljavanje. Jedino merilo našeg uspeha je procenat studenata koji se zaposle nakon završenog programa. Zato je naš program osmišljen tako da poveća šanse za zaposlenje i zasnovan je na svetskim trendovima u industriji prilagođenim potrebama tržišta u Srbiji. Kako bismo povećali procenat zaposlenosti naših studenata, program se usklađuje sa promenama na lokalnom IT tržištu i revidira na godišnjem nivou.
Misija BIT-a ne završava se obrazovanjem studenata. Naš krajnji cilj je njihovo zapošljavanje, a obrazovanje je samo prvi korak ka uspešnoj IT karijeri. Zbog toga smo, u partnerstvu sa jednim od vodećih IT udruženja IT-KONEKT, napravili Centar za razvoj IT karijere studenata BIT-a.

BIT se nalazi u samom centru Beograda, u neposrednoj blizini glavnih autobuskih i tramvajskih linija.

U velikim inspirativnim open space učionicama, studenti rade na PC Lenovo ThinkCentre M710s SFF računarima. Tu su i udobne radne stanice, open cubbies u kojima studenti mogu da čuvaju svoje stvari i prostrani dnevni boravak za rad i slobodno vreme.

Verujemo da budućnost Srbije zavisi od spremnosti da se poveća broj pojedinaca uključenih u rad u IT sektoru. Zato smo osnovali BIT. Pridruži nam se!

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremnjene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Tehnički program /
Engineering system /
Programiranje u parovima /
Sistem vrednosti u IT industriji /
Studentska nedelja u BIT-u /
Uvod u mašinsko učenje /
ReactJS – Napredni trening /
Osnove WordPress-a /

Video prezentacija